返回列表 發帖

本來我撞兵都冇乜事,但係佢一send igm比我,我忍唔住叫你地車佢
冇內容,只係主題寫左野....如下:
扮仲有兵,知呢波係虛攻 keith234 09/09/08 15:36 (咁串,即刻車佢)
繼續車啦,唔好停    keith234 09/09/10 00:58
資源搬運中,4旦是必然的 keith234 09/09/11 00:20 (佯攻緊佢....傻仔一名)
仲有要快d打,離删賬不足18個鐘 keith234 09/09/11 01:36 (過左24小時,佢仲o係度喎~ 係時候要車佢)

高俊第一位啊

攻擊之星
等級 玩家 點數
1.  司令 478
2.  pono 368
3.  sally 327
4.  hehafish 268
5.  Vercingetorix 140
6.  chun 134
7.  fiesta 132
8.  jacker456 131
9.  clhronald 108
10.  Jump 106

高俊勁呀! , ,但我常常撞兵
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

高兄果然是高手XD

高俊兄post d 勁戰報來看看
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

mandyyan要小心呀,你的盟好像想把你踢走啊,原因是7次黃燈

mandyyan都唔常玩, 但佢盟好勁下

mandyyan返學,所以唔係成日玩

三角仙: 你d兵回氣未呀

仲未回完
得2千步兵,2百隻將騎

送出: 在 12.09.09 @ 20:06:09  

攻擊者 大M 從村莊 鬼靈異域

軍隊 0 0 10 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
資源 73232 | 40252 | 73845 | 36126
防禦者 GNUYCH 從村莊 快高長大

軍隊 800 5 0 0 390 0 0 0 0 0 1

回完氣一起打肥肥吧

我太遠, 要找人不等佯攻佢其他村我才可. 佢死完兵好難再起兵. 看佢村"心想事成", 都是長羊

-193,遠到暈
你搶啦,我幫你佯攻佢~

明天下午我開佢波, 你佯攻. zola會幫手嗎???

明天下午我開佢波, 你佯攻. zola會幫手嗎???
大M 發表於 2009-9-15 02:28

正在移動的士兵
農場 攻擊 快高長大

士兵 0 11744 0 22 0 3303 0 0 0 0 1
到達 在 21:50:24 小時於 15:53:50  

大M哥叫到,必去啦

大家被面! 大家被面!

終於歸於平淡,天天空虛無限....今時今日就真係無咩人會打我地了,大家會否覺得沉悶嗎?

送出: 在 16.09.09 @ 11:10:54  

攻擊者 大M 從村莊 鬼魅寺

軍隊 0 3400 0 0 0 0 0 0 0 0 1
傷亡 0 542 0 0 0 0 0 0 0 0 0
收成 44957 | 33333 | 41448 | 8872128610/128610
防禦者  GNUYCH 從村莊 快高長大

軍隊 500 5 0 1 390 0 0 0 0 0 1
傷亡 420 4 0 1 328 0 0 0 0 0 0

所以要去遠d打人

好肥美

你去完post d 戰報來看看