返回列表 發帖
原帖由 三角仙 於 2009-2-12 21:06 發表
有人黎緊打我,不過我資源少得可憐
4級山洞都保護得哂

完來這也很好玩,哈哈,今日打我的是用12支軍隊,我的小鼠軍不消一會就滅了

你今日先第一次俾人打呀~
我隻老鼠早兩日已經死左

成日話d資源不足, 点可以多d, 整到我成日都升唔級 要等好耐

原帖由 sallyyau 於 2009-2-13 13:07 發表
成日話d資源不足, 点可以多d, 整到我成日都升唔級 要等好耐

用Plus 金幣啦,最後都係錢作怪囉,唔係D免費遊戲點生存呀,我地個網頁都係咁,曾經有人問,點先可以睇領養區,買賣區呀? 跟住就有人答佢俾錢做會員咪得囉

俾錢做會員咪得囉, 這句好精彩 其實我地d會員只希望跟志同道合的人交流養雀心得, 學多d, 根本無諗過等領養,

原帖由 sallyyau 於 2009-2-13 13:07 發表

村莊大樓等級愈高, 資源的開發速度愈快

村莊大樓 等級 5
當前的建築時間 86 %
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

今日比人打左3次
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

一開始用plus金幣都係好慢...

高俊你有冇起山洞呀?
如果佢地搶到你少少野,之後就會不停搶你...

原帖由 三角仙 於 2009-2-13 16:30 發表
一開始用plus金幣都係好慢...

高俊你有冇起山洞呀?
如果佢地搶到你少少野,之後就會不停搶你...

等級 8
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

原帖由 高俊 於 2009-2-13 16:42 發表

等級 8

咁應該冇人搶到你野啦

原帖由 三角仙 於 2009-2-13 17:46 發表

咁應該冇人搶到你野啦

我只有8級........

原帖由 zola 於 2009-2-13 19:09 發表

我只有8級........

已經好好喇...高盧既山洞俾起其他人大一倍
我羅馬成日都好驚俾人打......

依家陷藏都過千了,努力開發資源中,其他一概不理

我一直都開發資源,不慢唔知點解....都係好鬼慢,始於唔夠你人口多
我又被人打....1個鐘之後就到.......我運400木 100糧俾你,你遲D運返俾我丫

所謂財到光棍手 ........後果係咩我諗你都好清楚XD, (晚d運返俾你,不過都係要教我一下,哈哈)

嘩.....好慘,出半日街被人打到趴街
前前後後加埋..每樣資源都搶左五百左右...

死,我尋日6,7點就運返俾你了,有無俾人搶到呀?

yeah~山洞我升僅10級了,歡迎任搶

原帖由 zola 於 2009-2-16 11:46 發表
yeah~山洞我升僅10級了,歡迎任搶

唔好咁老定
呢個只係治標唔治本o既方法........
唔想比人當肥羊咁搶,咁就要最好做一隻狼

我設了10台陷阱機, 有人打我, 但被我困住. 條友仔在早上7:21am被困, 發了三個訊息給我. 只等到了8:57am就話我唔放人,  叫佢fd打我.  頂當時我都未起身
訊息如下:
你好嗎?  yushukman 09/02/14 07:21  (問我放人)
唔放就算啦,  yushukman 09/02/14 08:56 (發火)
無標題  yushukman 09/02/14 08:57 (佢fd打我)
瘋Q在亞佢
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com