返回列表 發帖
你殺左9成了,我個有咩好睇呢?

我們一起打去遠d地方吧!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

唔駛啦,大M,我俾hyde個帳你做cp,咁你就會睇到d羊響邊,唔駛走咁遠,好無?hyde差不多也放棄了,我無咩時間理佢個帳

你去完post d 戰報來看看
大M 發表於 2009-9-16 14:04

送出: 在 09/09/16 @ 15:53:50  

攻擊者 跳跳虎 從村莊 農場

軍隊 0 11744 0 22 0 3303 0 0 0 0 1
傷亡 0 16 0 0 0 4 0 0 0 0 0
收成 40701 | 30698 | 37776 | 13974123149/743845
防禦者  GNUYCH 從村莊 快高長大

軍隊 80 1 0 0 62 0 0 0 0 0 1
傷亡 80 1 0 0 62 0 0 0 0 0 1

大M
這是你想要的

肥美到咁既~

大M果個仲肥

終於有3000兵喇....
幾時全盟一齊去車佢
臥龍谷 (主村)          (85|69)
鳳雛山                  (91|68)

終於有3000兵喇....
幾時全盟一齊去車佢
臥龍谷 (主村)          (85|69)
鳳雛山                  (91|68)
三角仙 發表於 2009-9-18 19:13

恭喜 又去殺過

幾時都準備好
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

(40,17)明日14:09:00前到!升英雄好去處!大家出發!

做完d任之後點玩嫁

做完d任之後點玩嫁
羅白頭 發表於 2009-9-22 21:07

玩sim囉,繼續將建築物和資源田升級,亦可以起兵去搶人地野,你是在ser5嗎?

HK5 ......

name???????

乂羅白頭乂..............

俾心機玩吧,哈哈,要幫手就出聲啦

死! 我現在才看post, 唔知你們出兵了. 可以再打多次嗎!

死! 我現在才看post, 唔知你們出兵了. 可以再打多次嗎!

我都未出,仲等僅三腳仙發號司令

我add下三角仙先