返回列表 發帖
唔佯攻了,我地直接出兵車佢啦,佢咁型,三角兄都敢打,哈哈

盟戰咁大件事?家陣大家都掛住hea,hyde出左6波車,23:06:00pm(今晚)到,三角仙大M哥你地接住車啦

今晚11點就到
我車車要行16個鐘.....

我未出車呀,咁我地幾時出好..我要16個鐘先到

幾時都好啦,6波打完後,相信佢會進入負糧壯態,應該可以慢慢SM佢

我而家插秒(冇車),都係23:06:00到達
我出去食飯喇,今晚睇戰報~

有都俾我搶乾搶淨啦XD

我想問下村莊大樓有咩用- -?
同升級兵營有咩用?

建設速度加快,起兵速度加快

好似好痛三角兄,以後你慢慢SM佢都得啦

攻擊者 HYDE 從村莊 4. Seasons Call

軍隊 1113 0 8414 0 0 1697 273 200 0 0 1
傷亡 16 0 119 0 0 24 4 3 0 0 0
資訊  城牆 已被毀滅
資訊  山洞 已被毀滅
資訊  村莊大樓 已被毀滅
收成 0 | 0 | 0 | 00/614410
防禦者  keith234 從村莊 臥龍谷

軍隊 60 572 0 0 0 4 0 0 0 0
傷亡 60 572 0 0 0 4 0 0 0 0

資訊  集結點 已被毀滅
資訊  農場 已被毀滅
資訊  農場 已被毀滅
資訊  農場 已被毀滅
資訊  麵粉廠 已被毀滅
資訊  麵包店 已被毀滅
資訊  農場 已被毀滅
資訊  農場 已被毀滅
資訊  農場 已被毀滅
資訊  山洞 已被毀滅

點樣可以增加多D資源嫁??唔該..

資源田升高級D,每小時產量會增加

記得最小起兩個山洞,第時你會遇到好多狼XD

多d資源?有幾個辨法:用金+25%生產量,搶人地果d啦,同埋三角仙說的那樣。

咁快就搶人野......你地真係好...
我玩咁耐都係自給自足

點樣搶嫁??係唔係要訓練多D兵???

首先你要有1級'集結點'
之後你起兵...去地圖搵其他玩家既村莊
選擇村莊之後 下面會有"出兵",點選後會顯示你而家村莊有幾多兵

出兵打人/搶人野都有機會撞死自己既兵,所以最好就選擇一D人口比自己少 同埋 盡量多兵一齊去,會減低死傷機會

三角仙係殺人高手,基本上要殺邊個就死邊個。

因為有你地車嘛~ 如果我自己一個炒左車好耐啦

條友又黎igm,如果佢條村近我.... 我真係日日車佢幾轉
真係打佢一次就send一次過黎,而家見到佢個名都覺得煩
keith234          09/09/30 15:18
黎車我啦,我call左聯防啦

哈哈,鬼叫你結怨結到咁鬼遠咩

ye..我搶到dd野la..真係好開心
攻擊者 乂羅白頭乂 從村莊 羅白村

軍隊 15 0 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
收成 124 | 124 | 125 | 77
防禦者  kelly1998 從村莊 穎之谷

軍隊 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
傷亡 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0