返回列表 發帖
咁快就學識搶野~
遲D有劍士,就唔洗用方陣兵搶野喇
因為攻擊力低,撞死既機會大少少

幾時先有劍士嫁??

劍士
研究的條件: 研究院 等級 3, 鐵匠鋪 等級 1

研究院
先決條件: 兵營 等級 3, 村莊大樓 等級 3

鐵匠鋪
先決條件: 村莊大樓 等級 3, 研究院 等級 3

題目       發送人   已送出

跳跳虎叫你車我呀 keith234 09/10/01 16:54

內容:
唔好細盟扮大盟
有本事車曬我村丫

羅白頭 : 我現工作很忙, 如你喜歡可玩我在S5個ACC.
PM. 我吧!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

羅白頭 : 我現工作很忙, 如你喜歡可玩我在S5個ACC.
PM. 我吧!
大M 發表於 1-10-2009 18:55

唔洗LO..唔該.

你傻左????

求饒請找三角仙

有本事車平曬我d村丫
你以為你個盟係大盟咩
笑話

條友好煩,三角仙,你響邊度招惹到d咁既人呀

我一心諗住o係FF盟搵D羊黎玩下,點知搵到尼一位咁兇神惡殺既小朋友
佢igm我勁多信我都冇覆佢(串串貢果D),所以佢轉移目標煩你~

悶悶地,搵d羊玩下都好

keith234:
黎車我啦,我call左聯防啦
15:19:58
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

keith234:
黎車我啦,我call左聯防啦
15:19:58
高俊 發表於 2009-10-3 02:10

高俊乜你都有打佢咩?
我都收過一封同你一樣

係呀,高俊百幾隻兵都車得入,笑鬼死,佢d聯防去左自己屋企,保護僅佢屋企人,所以擋唔到我地d兵

過左休戰再整鑊甘既佢嘆~
有興趣既又再加入

高俊好鬼勁,咁快就升到中遊位置,過埋大M,不過就成日都唔睬我

10條村喇 @@
我都係得9條咋

大M返工好忙??
高俊日日放工都不停搶野,不停玩

我終於忍唔住,要覆佢igm.....

題目            發送人  已送出
你真係驚炒車架,用虛攻!!!!!! keith234 09/10/05 16:24

三角仙:

傻仔,佯攻你 我睇鬼到你有幾多兵咩?

唔好再send野黎喇,我唔會覆 ^^

我想問下點解生產果到個穀物係每小時0既???

2298# 羅白頭

當你升級資源田或建築物都會令你村內的人口上升,人多了就會令殼物消費量增加,這時你需要將"農場"升級以應付上升了的人口

但係佢又話資源不足WO- -