返回列表 發帖
原帖由 煙花 於 2009-2-16 12:13 發表

唔好咁老定
呢個只係治標唔治本o既方法........
唔想比人當肥羊咁搶,咁就要最好做一隻狼

點解呀?佢仲有咩行為可以搶我野呀?何解這只是治標不治本方法呢?
仲有,我天生不喜歡狼,不喜歡搶劫,咁點算?唯有做肥羊啦,哈哈

我巳經買了金錢, 開發都好慢,  日日比幾個人搶, 好慘, 陷阱捉住幾個人, 好唔好放人,? 因為佢地會消耗我d 穀物

原帖由 zola 於 2009-2-16 13:27 發表

點解呀?佢仲有咩行為可以搶我野呀?何解這只是治標不治本方法呢?
仲有,我天生不喜歡狼,不喜歡搶劫,咁點算?唯有做肥羊啦,哈哈

因為呢隻遊戲個英文名 Travian
中文好多人都叫佢做車肥羊........所以肥羊仲要偵查完你,又搶唔到
好多玩家會選擇車平佢

原帖由 sallyyau 於 2009-2-16 16:41 發表
我巳經買了金錢, 開發都好慢,  日日比幾個人搶, 好慘, 陷阱捉住幾個人, 好唔好放人,? 因為佢地會消耗我d 穀物

好似唔會減你,係減返果個人架wow

原帖由 煙花 於 2009-2-16 12:13 發表

唔好咁老定
呢個只係治標唔治本o既方法........
唔想比人當肥羊咁搶,咁就要最好做一隻狼

你快D黎教我地玩啦....
我地而家只係識得保護資源

今日訓醒覺.....好彩冇俾人打姐....
日日訓醒都會好驚俾人打完

我都發覺只保護資源會發展得好慢. 所以我決定將所有資源升到3 / 4級, 就發展軍隊出山. 當我肥羊咁搶, 不如我當你肥牛半生熟咁吃. 兄弟們站起來, 係時候展翅飛翔
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

你起防兵定係攻兵
哈哈..不過要小心喎,我地得1,2隻兵有人黎打果時一定要記得走開

原帖由 sallyyau 於 2009-2-16 16:41 發表

令一個傳說中俾錢玩既人誕生喇,歡迎我地既好友~~~~~~"sallyyau"

我講個祕密你聽我都有俾錢買了100金幣
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

叫得兄弟們站起來當然是攻兵

大家果然支哩隻遊戲喎,不過我已經有隻魔獸玩僅,一樣係每個月俾僅錢玩,所以我諗我暫時唔會放錢落去玩了

哈哈,其實我都諗過需唔需要買金
因為幾年之前都玩過D月費game,計落條 投資50蚊唔係多,對我地岩岩開始就有好大幫肋

原帖由 大M 於 2009-2-16 17:48 發表
叫得兄弟們站起來當然是攻兵

高盧D兵行得快,我好慘...一個小時6格

今日俾人打第8次
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

原帖由 高俊 於 2009-2-16 21:49 發表
今日俾人打第8次

佢搶唔到你野丫嘛.....
跟大M一齊起兵對抗

.................

原帖由 三角仙 於 2009-2-17 02:23 發表

佢搶唔到你野丫嘛.....
跟大M一齊起兵對抗

1個10級山洞+2個4級山洞
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

唔好玩我啦~
係唔係1個10級 + 1個4級~
一定唔會有2個4級

都好,好安心D  乜野都搶唔到~

嘩~~你兩個駛唔駛訓架,咁夜仲上網