返回列表 發帖
原帖由 三角仙 於 2009-2-16 19:09 發表

高盧D兵行得快,我好慘...一個小時6格

高盧雷法真係快到痴筋,出一出街可以比佢搶十幾獲

原帖由 zola 於 2009-2-17 08:39 發表
嘩~~你兩個駛唔駛訓架,咁夜仲上網

早睡早起精起好丫嘛
今朝5點訓,10點2起身....

煙花你玩唔玩丫
你幫我睇住個ac丫,等陣我要出街......驚......
幫我睇住丫...

玩到咁投入 仲要咁早睡早起,佩服

原來是消耗對方d糧, 咁我死人都唔放囉,   重要起多d 陷阱,  現在有10個, 7 個巳經圍了敵人

只係消耗,咁會唔會轉o左落我度架,我依家無陷阱無軍隊,空城計 !!哈哈

zola, 你是否高盧人,? 如果是其它人便不會有陷阱比你起

原帖由 zola 於 2009-2-7 13:47 發表
OK~即刻轉 57/53 都係高盧人,玩家"跳跳虎"  注意:唔好打我住,XD

係~~~~~百分百既"高佬人"

原帖由 三角仙 於 2009-2-17 11:47 發表
煙花你玩唔玩丫
你幫我睇住個ac丫,等陣我要出街......驚......
幫我睇住丫...

你好安全.....快d 起兵啦,自強先係抵抗外敵o既最好証明

原來高俊唔聲唔聲自己開左個公會喇啵~
暫時得我同高俊兩個人

原帖由 煙花 於 2009-2-17 16:14 發表

你好安全.....快d 起兵啦,自強先係抵抗外敵o既最好証明

咁我應該起禁衛or古羅馬好....?
而家D人好衰,你有兵 佢下次會出更多兵打你

回復 250# 的帖子

加左你個名入管理論壇
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

原帖由 高俊 於 2009-2-17 23:37 發表
加左你個名入管理論壇

加我呀!!!!入會
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 高俊 於 2009-2-17 23:37 發表
加左你個名入管理論壇

公會個名叫管理論壇?

回復 253# 的帖子

一早加左........

點入會?????
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 三角仙 於 2009-2-17 23:54 發表

公會個名叫管理論壇?

你入去睇下有D咩可以改.....

條村有大使管先入到,1級都ok~

------------------------------

係啵高俊你add左zola,sall,vr2未

原帖由 大M 於 2009-2-17 23:59 發表
點入會?????

你有無大使館

原帖由 三角仙 於 2009-2-18 00:08 發表
條村有大使管先入到,1級都ok~

------------------------------

係啵高俊你add左zola,sall,vr2未

add左muiyau,Zola,大M,三角仙............