返回列表 發帖
請問你地D資源開發等級是多小呀?點會有用唔晒架?我大概有,左右,大家俾人打果陣記得出聲,我地一齊集合兵力抗外敵(ps我一隊兵都未有 ,起親兵都俾人殺)

原帖由 zola 於 2009-2-19 09:18 發表
請問你地D資源開發等級是多小呀?點會有用唔晒架?我大概有,左右,大家俾人打果陣記得出聲,我地一齊集合兵力抗外敵(ps我一隊兵都未有 ,起親兵都俾人殺)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2009-2-19 14:51 發表

今日大家都靜o左,哈哈,可以果個衰野無黎攻打我地掛,定係你地玩到好夜呀?!?!?!

zola你兩個人仲未入公會

我想要多D資源呀....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 三角仙 於 2009-2-19 15:43 發表
zola你兩個人仲未入公會

我想要多D資源呀....

高先生仲未有空加我地入會呀,我地都好心急

我加左架....
唔通我又打錯名!?

只有一個叫keithmaksh叫我入會,唔通你就係???仲有,我叫"跳跳虎"唔係"跳跳苦"喎

唔係keithmaksh,你拒絕入佢個公會再睇下有冇丫?
我冇打錯名,而家未知係咩問題呢...

DEL左,睇下點先,試下夜d再睇 ,唔知我女友入左未呢?XD

我DEL你地個名,再加過睇下得唔得先.
你內人都未入公會

HKPT?

YES~
見到你入左會喇

公會新聞:
*櫻x) 向 HKPT 提供聯盟協議。

簽下聯盟條約後不能攻擊盟友

各位有冇意見? (反對/讚成)

讚成:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

自己人都搶?!?!? 踢啦

原帖由 zola 於 2009-2-19 23:24 發表

"踢"在這個game內用唔正確. 應該用"車"

咁就等高俊做野啦~

公會入面有個論壇,冇咩事可以去玩~

原帖由 zola 於 2009-2-19 23:24 發表

邊個自己人都搶?!?!?
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

原帖由 三角仙 於 2009-2-19 23:58 發表
咁就等高俊做野啦~

公會入面有個論壇,冇咩事可以去玩~

做野........有乜野做...........
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

接受人地聯盟~