返回列表 發帖
我收到三角仙的訊息, 但我想SEND 一個訊息俾大M和你, 但 收件人和標題都無打字? 在那裡可以打?

原帖由 sallyyau 於 2009-1-22 16:47 發表
我收到三角仙的訊息, 但我想SEND 一個訊息俾大M和你, 但 收件人和標題都無打字? 在那裡可以打?

你已經send左俾我,你應該識喇
自己發訊息係麻煩D...要打人名,標題唔打都冇所謂
最好就先copy人地個名再去寫信,咁就唔怕send唔到  或  send錯

我都未知點玩????

原帖由 sallyyau 於 2009-1-22 16:02 發表
我的村名是鸚鵡樂土

我收唔到你訊息, 我以SEND了訊息給你. 收到旓請回復
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 小吉 於 2009-1-23 20:56 發表
我都未知點玩????

開acc之前先睇"進入遊戲教學"
之後就會有個npc邊教邊玩~

我冇左保護.....終於有人打喇...
而家黎緊搶我野......
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好玩嗎

戰況速報
由於守方缺乏軍隊保護,未能抵抗敵人
攻方以'32隻斧頭兵 1隻英雄'奪去共257資源

我梗係覺得好玩
問其他有玩既人就公證得多~

me too...
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

原帖由 大M 於 2009-1-27 02:52 發表
me too...

你損失好慘重呀....
而家新年保護期間,快D升防禦既野

今次俾人搶得好甘.....

我都常常俾人搶野, 現在我一有資料就馬上用. 看你點搶

不如大家有什麼資源就用商人互傳, 這樣大家都可保留自己資源吧!
當然私自不可吃掉商人資源

原帖由 大M 於 2009-2-2 01:12 發表
不如大家有什麼資源就用商人互傳, 這樣大家都可保留自己資源吧!
當然私自不可吃掉商人資源

尼個主意幾好啵~
不過我地相隔咁遠,到拎返果時會唔會太耐呢?

我俾人搶到喊....每樣資源都幾百幾百咁搶
所以而家冇辦法喇,就算浪費資源都要起山洞..

我D商人要15小時先去到大M村
sallyyau村就要17小時  

山洞我都起到第7級, 但都一樣一百一百咁搶.
傳送一日完成, 都唔會太耐.
有無試過同NPC 商人交易. 但每收3個金錢, 都唔知在那裡收.

原帖由 大M 於 2009-2-2 11:21 發表
山洞我都起到第7級, 但都一樣一百一百咁搶.
傳送一日完成, 都唔會太耐.
有無試過同NPC 商人交易. 但每收3個金錢, 都唔知在那裡收.

左邊有一行"Travian Plus"
可以睇到你有幾多Plus金幣

山洞我而家起到第9級,而家就算訓醒一覺 最多都係俾人搶一百左右
同之前比......真係冇咁傷
現時隱藏量: 770 單位
下一等級隱藏量: 1000 單位

我都唔識
Raco

KathyTommy

原帖由 Raco 於 2009-2-2 15:37 發表
我都唔識
原帖由 KathyTommy 於 2009-2-2 15:38 發表

玩啦玩啦,一齊玩啦~
一開始既時候,右邊有士兵會教你點做
再有咩野唔明上黎問我地就得