返回列表 發帖
HK5可以註冊喇~

ps.想玩既朋友可以先去第3頁#59了解一下

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

註冊OK! 東北高盧人
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 三角仙 於 2009-2-4 16:23 發表
羅馬山洞收1000....
煙花你又一齊玩呀?

又玩,以前玩果陣都已經用左好多時間去玩,今次點唔玩.....玩過ser2同5已經夠啦
不過呢隻係值得推薦比大家玩o既遊戲

原帖由 煙花 於 2009-2-5 12:34 發表

又玩,以前玩果陣都已經用左好多時間去玩,今次點唔玩.....玩過ser2同5已經夠啦
不過呢隻係值得推薦比大家玩o既遊戲

唔洗成日對住佢,得閒玩下之麻~
一齊玩一齊玩

原帖由 三角仙 於 2009-2-5 12:42 發表

唔洗成日對住佢,得閒玩下之麻~
一齊玩一齊玩

我以前就係成日咁同朋友講,之後一玩之後,個個都話我又話唔洗時間,因為個個都玩得好投入
夜媽媽又怕比人偷襲
條人你唔多時間玩又死,搶唔到
高盧都仲好小小......山洞大,防兵多
羅馬又係睇小一眼,比人車平都唔知咩事

註冊OK! 聽了煙火話, 想轉高盧人, 但無額了,  唯有做番羅馬人, 東北

原帖由 煙花 於 2009-2-5 12:44 發表

我以前就係成日咁同朋友講,之後一玩之後,個個都話我又話唔洗時間,因為個個都玩得好投入
夜媽媽又怕比人偷襲
條人你唔多時間玩又死,搶唔到
高盧都仲好小小......山洞大,防兵多 ...

羅馬冇辦法.....唯有起多個山洞
我冇乜事又唔會打人,所以唔洗考慮條人~
高盧我都有D心郁郁架

原帖由 sallyyau 於 2009-2-5 12:51 發表
註冊OK! 聽了煙火話, 想轉高盧人, 但無額了,  唯有做番羅馬人, 東北

羅馬後期最勁,後期資源唔係太大問題,最怕起唔切姐......
條人後期除左人海戰術之外,都無野好用,但壞處人海戰術會負好多糧
高盧人一向都係平平均均,唔會最快,但唔會最慢...,打你又搶唔到,車你又怕你突然起兵

原帖由 sallyyau 於 2009-2-5 12:51 發表

點解無額既...??
我地冇所謂,只係做個統計咋~

明天早上準時開波
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

佢有講幾多點開server

無講過, 只是我講

原帖由 大M 於 2009-2-5 16:08 發表
無講過, 只是我講

嚇得我............
以為晨咁早開,我實起唔到身.......

今日出左街......收到風.............有人食飯講我事非

我睇左喇,夜晚6點先至開
大家6點左右就隨時守候啦

wooo~~
開波lu,殺呀~

-------------------------------------------

嘩好多人,迫到爆呀~

現在6:15分試過都未得

原帖由 大M 於 2009-2-6 18:19 發表
現在6:15分試過都未得

要去返你個e喵,用果個網址先入到

地圖 (10 | 41)
開波lu,殺呀~

原帖由 大M 於 2009-2-6 18:24 發表
地圖 (10 | 41)
開波lu,殺呀~

哈哈,今次近左好多

------------------------------

可以上到第12名呀~

我只有第2219名