返回列表 發帖
地圖 (17 | 69)
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

HK5....63-33

原來都有人支持我地.......感動流梯
鸚鵡樹既朋友大家照顧大家

大家切記,唔好做肥羊......
我地初初玩建議過左保護期(3日)之後  山洞升到盡

唔會損失太過多既資源!

----------------------------------------

暫時聯繫到 : 大M,高俊,vr2uvw,朋友1
等待聯繫  : MANDYLEAD,小吉,sallyyau,KathyTommy

剛加入,還在摸索中,HK6高盧

原帖由 zola 於 2009-2-7 09:11 發表
剛加入,還在摸索中,HK6高盧

是HK5, 唔係HK6
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

升級唔到???????
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

OK~即刻轉 57/53 都係高盧人,玩家"跳跳虎"  注意:唔好打我住,XD

原帖由 大M 於 2009-2-7 10:47 發表

是HK5, 唔係HK6

鸚鵡樹兵團是唔打自己人

回復 104# 的帖子

收到
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

大M你穀物既消耗量大過生產量,所以強制你要升糧
---------------------------------------------------------------------
現時聯繫到 : 大M , 高俊 , vr2uvw , zola , 朋友1
等待聯繫  : MANDYLEAD,小吉,sallyyau,KathyTommy

無無聊聊,想睇下大家o係邊
畫左張大地圖

諗緊...如果有人開第2村,應該o係邊一個位置開先好?
近其中一個人丫?
定係攞個中間點好呢?

(有份玩既你...............................................係你喇 ! 唔洗兩頭望
俾意見~)

唔.........................................識

我同大M比較近,zola同vr2都近
高俊條村特別遠

大家睇地圖,搵下你周圍有冇9/15格穀物既村
如果好近你就一定要快D開第2條村霸左佢,我果邊冇.......
如有發現,我會按隻game既限制每日送物資上限俾你升村

原帖由 三角仙 於 2009-2-8 01:22 發表
我同大M比較近,zola同vr2都近
高俊條村特別遠

大家睇地圖,搵下你周圍有冇9/15格穀物既村
如果好近你就一定要快D開第2條村霸左佢,我果邊冇.......
如有發現,我會按隻game既限制每日送物資上限俾你升村+: ...

這個嗎?

原帖由 大M 於 2009-2-8 02:04 發表

這個嗎?

唔係,尼一種叫綠洲
當你有英雄既時候就可以霸佔,會加你某種生產資源%

9/15格田係咁樣~

任務13: 象徵和平的白鴿

„您成功註冊後會開始備受保護,其他玩家不能在這段時間攻擊您。您可以加這個代碼[#0]到你的個人資料,以便查閱受保護的時間會維持多久。”

任務:
請在您的個人資料內填上這個代碼[#0]。

咁即係個人資料內"邊度"填上..........???

原帖由 zola 於 2009-2-8 12:51 發表
任務13: 象徵和平的白鴿

„您成功註冊後會開始備受保護,其他玩家不能在這段時間攻擊您。您可以加這個代碼[#0]到你的個人資料,以便查閱受保護的時間會維持多久。”

任務:
請在您的個人資料內填上這 ...

描述I <--- 果一格

搵到比較近我地既靚田,首選係15田
又由大家決定o係邊度開新村喇~

zola  (60|56)9田
   (57|52)15田
高俊 (14|68)9田
   (16|67)9田
   (17|67)15田
朋友 (37|63)9田
   (42|66)9田

原帖由 三角仙 於 2009-2-8 13:20 發表

描述I