返回列表 發帖
高俊 (14|68)9田, 近我多d

朋友 (37|63)9田 / (42|66)9田, 在大家中間
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

如何聚集在一起? 有人要開個公會嗎?

暫時無辦法聚集一起
到我地有足夠資源就可以自己選擇地方開第二條村~
而家就係搵緊好地方,遲下大家開2村會集中D~

我地會開個盟,不過未決定由邊個開

鸚鵡村開喇
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

原帖由 高俊 於 2009-2-9 01:49 發表
鸚鵡村開喇

哈哈...唔知你up乜

大家唔好見到15田就去搶....好難養架,最多扲9田好
除非大家咁多個人夾份養15田啦,如果唔係會死得好慘

呢個係我意見....
情願頭2個普通地,拿拿聲升到可以開3村先搶15田都ok

原帖由 煙花 於 2009-2-9 13:32 發表
大家唔好見到15田就去搶....好難養架,最多扲9田好
除非大家咁多個人夾份養15田啦,如果唔係會死得好慘

呢個係我意見....
情願頭2個普通地,拿拿聲升到可以開3村先搶15田都ok

到3村先開15田最怕唔夠人快呢?
  如果有人搶到15田我一定會全力支持,咁遲D大家要起兵唔夠糧用都後盾
& 希望有個15田o係手,比大公會打都有D野可以講價(我一相情原)

我現在才將每個田up load去2級, 開發第2條村. 未有(來)
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 三角仙 於 2009-2-9 14:25 發表

到3村先開15田最怕唔夠人快呢?
  如果有人搶到15田我一定會全力支持,咁遲D大家要起兵唔夠糧用都後盾
& 希望有個15田o係手,比大公會打都有D野可以講價(我一相情原)

你就係有15田係手先會比人打....因為條人一定發展得好快,如果15田付近有個勁o既條人
你塊15田都凍過水,實比人車平都得

如果起緊開拓者又唔想無教好訓,搵個高盧人o既fd ,叫佢起足夠o既陷阱,你就1隻開拓者+幾隻兵咁過去跳陷阱,夜晚就唔洗心掛掛比人打訓唔著,差不多起第3隻果陣先叫人放返,同埋記住唔好一隻開拓者去行,分分鐘會撞牆死

我都差4個先至全部2級

講到15田一文不值
哈哈~大家搶唔搶都好,快D升到夠資源搵好地點,就開第2村~

叫fd鎖住隻開拓者,如果有人打個fd咁隻開拓者會點

肥寶報到, 33/85 hk5 東北, 高盧人 , 現在山洞3, 聴三角仙講, 要起山洞先

我今天下午才開波, 有排都未升2級, 請問你們15田是甚麼

山洞唔洗咁快升~
等你保護期差唔多完先至升山洞就ok~
我而家山洞先至升緊2級 哈哈

9/15田睇返第6頁
(我唔再連續兩個出post,等多D人可以講野~)
----------------------------------------
現時聯繫到 : 大M , 高俊 , vr2uvw , zola , sallyyau , 朋友1
等待聯繫  : MANDYLEAD,小吉,KathyTommy

原帖由 三角仙 於 2009-2-9 15:06 發表
我都差4個先至全部2級

講到15田一文不值
哈哈~大家搶唔搶都好,快D升到夠資源搵好地點,就開第2村~

叫fd鎖住隻開拓者,如果有人打個fd咁隻開拓者會點

因為佢地係陷阱,所以係安全就算比人拆左個陷阱,佢地最多會行返黎

15田唔係一文不值,係後期o既經濟重心黎,只不過一開始難守也~同埋會影響自己o既發展進度
除非已經係有一大班人有戰略性咁玩緊,咁就要搶定,但又記住有15田亦係戰爭o既開始,你諗下當你有,人地無果陣,唔打你打邊個

原帖由 煙花 於 2009-2-9 18:02 發表

因為佢地係陷阱,所以係安全就算比人拆左個陷阱,佢地最多會行返黎

15田唔係一文不值,係後期o既經濟重心黎,只不過一開始難守也~同埋會影響自己o既發展進度
除非已經係有一大班人有戰略性咁玩緊,咁就 ...

行到返屋企,未訓醒......跟住俾人殺左~
15田係後期經濟重心,不過等到後期已經俾人霸哂

所以問我地幾時團聚囉,咁就無咁易俾人蝦,尋日跑完馬拉松,又真係好累,咁o岩又有哩d唔駛咁緊張既遊戲玩,真好^^

原帖由 zola 於 2009-2-9 18:36 發表
所以問我地幾時團聚囉,咁就無咁易俾人蝦,尋日跑完馬拉松,又真係好累,咁o岩又有哩d唔駛咁緊張既遊戲玩,真好^^

唔知開第2村要唔要一個月呢..

你都有跑? 咁多年馬拉松,我都冇跑過
聽講年少左一半人受傷

我都拉傷X帶,不過都返到終點,依家腫o左....XD

原帖由 三角仙 於 2009-2-9 18:32 發表

行到返屋企,未訓醒......跟住俾人殺左~
15田係後期經濟重心,不過等到後期已經俾人霸哂

打返黎
如果條人打到,可能果度只係一堆棒棒兵
順便帶埋英雄去殺佢一轉,即係升幾個LV

記住英雄一係攻,一係守,唔好點D 攻點D 守........

原帖由 zola 於 2009-2-9 20:06 發表
我都拉傷X帶,不過都返到終點,依家腫o左....XD

你跑全定係10公里?
拉傷左尼條野好耐先康復喎...做咩咁唔小心