返回列表 發帖
半馬拉松21公里果種

原帖由 zola 於 2009-2-9 20:56 發表
半馬拉松21公里果種

嘩....聽到都覺得好長
我咁大個仔最多都係學校跑山,來回6公里

果d跑全馬拉松先囉命呀......42公里,我跑一半都想死

原帖由 zola 於 2009-2-9 21:20 發表

全馬拉係日日練習果D先會跑既姐~
對於我地跑一半已經唔係拉松,係叫做拉柴

原帖由 zola 於 2009-2-9 21:20 發表

跑完全程以好勁, 我以前都玩過游水馬拉松. 好在有救生員, 唔係我以經
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

俾人搶野..............
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

我仲有幾個鐘頭就可以被人搶野

保護期以過, 好彩暫時未有人來搶野
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

原帖由 高俊 於 2009-2-10 01:45 發表
俾人搶野..............

好痛呀.....你俾人搶左218糧...
而家我每小時先得10糧..你被人搶左22個鐘既野..

zola你升得好快呢~
遲過我地玩,不過已經55人口

我琴日已經過左保護期,好彩都未有人黎打我~

以經48人口

大家都有經常玩呢,好開心~~
sallyyau工務繁忙,不過其餘既人最少都有48人口(高俊都有48人口)

我另外村的hk6,  日日比人搶, 山洞去到8級才無比人搶禁多, 資源成日不足, 物都起唔到, 又升得唔快, 真可憐

另外村我都無玩很久, 由佢搶吧!

hk6我起左3個山洞
每日起身去睇都爆左資源

大M....我被人打呀...我送d資源去你條村~

ok! 以送回到達於17:35

原帖由 大M 於 2009-2-10 16:57 發表
ok! 以送回到達於17:35

返緊黎喇~
希望佢唔好一返黎又有人打...

原帖由 三角仙 於 2009-2-10 13:40 發表
zola你升得好快呢~
遲過我地玩,不過已經55人口

我琴日已經過左保護期,好彩都未有人黎打我~

我都只係跟佢d任務係咁做,其實我都唔知窺門響邊,山洞都無得俾我選擇來起,

起山洞條件係咩呀? 點錢解遊戲教學有哩樣野,大家又起到升到,但我就連可以點選都無,無奈等人搶野

在空地kick上就見到你現可起的建築