返回列表 發帖
原帖由 大M 於 2009-2-10 18:37 發表
在空地kick上就見到你現可起的建築

no such "items" to choose

陷阱機,大使館,英雄宅,研究院 etc............but no 山洞 can choose

要有足夠資源, 才可以的
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我終於返黎喇......
我部電腦死左成個星期,而家用返自己電腦係唔同D.....坐得舒服D,又爽手D

由於穀物生產量太低.....我用plus金幣開左穀物+25%

原帖由 大M 於 2009-2-10 19:00 發表
要有足夠資源, 才可以的

我既情況係.....我有足夠資源,但原全沒有"山洞"這個選項可供我選擇........(就像我口袋內有$50,000-現金,我想買隻大白,但間雀店無得賣,無貨,打個電話問朋友點先可以買隻大白返屋企玩,個朋友就答佢話你去雀店就有,跟住我答朋友,我就在雀店,但間店無賣大白,點算?個朋友就答,首先你要有錢,唉....錢有,但係雀店無得賣,多多錢都無計,死未....) 大M哥,咪玩我啦 資源我很充足,就算不足,按照遊戲教學指出,很小資源就可建造山洞,都不過100的,很簡單,但問題是選項中沒有山洞可供我選擇,更沒有說出我有那項條件未能符合,可能是根本不在頭2個按鍵中選擇,是嗎? 哪....咪再玩我好了,哈哈

原帖由 zola 於 2009-2-10 22:56 發表

我既情況係.....我有足夠資源,但原全沒有"山洞"這個選項可供我選擇........(就像我口袋內有$50,000-現金,我想買隻大白,但間雀店無得賣,無貨,打個電話問朋友點先可以買隻大白返屋企玩,個朋友就答佢話你去雀店就有,跟 ...

如果你唔介意,你寫我做代管員睇下幫唔幫到起個山洞

點寫?? 我想貼上來讓你們指點一下,但我是電腦半白痴,哈哈

原帖由 zola 於 2009-2-10 23:05 發表
點寫?? 我想貼上來讓你們指點一下,但我是電腦半白痴,哈哈

個人資料 > 帳號 > (代管人果度打三角仙)
代管人是可以用您的帳號名字及代管人密碼登錄並對您的遊戲帳號進行看管。您可以最多指定兩個代管人。
代管人名字:(0/2)
該帳號已經將您指定為該帳號的代管人。您可以點擊紅X刪除該帳號的代管。

加了,你試一下^^

原帖由 zola 於 2009-2-10 23:11 發表
加了,你試一下^^

哈哈,原來你蠢左~
之前有個任務叫你起一個山洞,你已經起左~
要起新既山洞要將舊山洞升到10級先得

.......原來係......一場誤會

你可以去代管人果度del我個名喇~

原帖由 三角仙 於 2009-2-10 23:16 發表

哈哈,原來你蠢左~
之前有個任務叫你起一個山洞,你已經起左~
要起新既山洞要將舊山洞升到10級先得

.......原來係......一場誤會

你可以去代管人果度del我個名喇~

哈哈哈哈,不過....我並沒有一個建築物叫"山洞"啊,是殼倉??還是倉庫??

原帖由 zola 於 2009-2-10 23:30 發表

哈哈哈哈,不過....我並沒有一個建築物叫"山洞"啊,是殼倉??還是倉庫??

有架~ 你山洞既位置~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

哩個叫"倉庫"既物體就是了嗎?  俾佢玩死,話時話,其實你地係點樣貼哩d圖上來架? 教下我可以嗎?

原帖由 zola 於 2009-2-10 23:44 發表
哩個叫"倉庫"既物體就是了嗎?  俾佢玩死,話時話,其實你地係點樣貼哩d圖上來架? 教下我可以嗎?

哈哈~
圖入面既係貨真價實既倉庫,不過唔係山洞
圖入面既"位置"就係你山洞所在地

我既方法係 :
按Prt Scr一下(f12隔離) > 開小畫家 > Ctrl+V > 另存新檔,存點選擇桌面(儲存之前記得選擇JPEG) > OK~
注意:由於要上載附件,所以唔可以用快速回覆

我用既係Vista,會有分別嗎? 因為我按Prt Scr 無反應啊

原帖由 zola 於 2009-2-11 00:06 發表
我用既係Vista,會有分別嗎? 因為我按Prt Scr 無反應啊

死喇....我用XP唔知會唔會有唔同呢...
按Prt Scr果時係無反應架~ 去到小畫家貼落去就見到

zola唔好意思,開你acc影張相你睇
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你仍然係我管理人^^隨便吧

原帖由 zola 於 2009-2-11 06:51 發表
你仍然係我管理人^^隨便吧

唔可以咁架....
你知道個山洞o係邊,我就功成身退架喇...

哈哈,等我今晚返屋企del左佢啦,喂,我等僅你開公會架,依家感覺好孤獨