返回列表 發帖
哦.....嚇死人咩,衰鬼~

我開返HK6果個睇,今朝俾人搶左6,7次
佢就搶得正..樣樣野都幾百幾百咁搶......我決定起兵打佢,我唔玩之前都要殺佢幾十人!

起左3個山洞都俾人搶....
兵營1級都可以打人,只可不過兵營高級D生產士兵會快D~ 冇馬都可以打人~
不過少心自己士兵太少,走去打人變左自殺

ok,一收到就送返俾你~

sallyyau 33|85
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

哈哈,可以用大M個方法~
如果山洞保護唔到咁多,就可以運D資源去我地條村
收到之後送返俾你,咁人地就搶唔到你野喇~

係呀,咁佢黎打你都冇用~

不過要注意對方係唔係條頓人,如果對方係條頓人我地山洞既隱藏量只有2/3
如果條頓人黎打你,山洞隱藏量就變左(740 / 3 * 2 = 493)

有人黎緊打我,不過我資源少得可憐
4級山洞都保護得哂

你今日先第一次俾人打呀~
我隻老鼠早兩日已經死左

一開始用plus金幣都係好慢...

高俊你有冇起山洞呀?
如果佢地搶到你少少野,之後就會不停搶你...

原帖由 高俊 於 2009-2-13 16:42 發表

等級 8

咁應該冇人搶到你野啦

原帖由 zola 於 2009-2-13 19:09 發表

我只有8級........

已經好好喇...高盧既山洞俾起其他人大一倍
我羅馬成日都好驚俾人打......

我一直都開發資源,不慢唔知點解....都係好鬼慢,始於唔夠你人口多
我又被人打....1個鐘之後就到.......我運400木 100糧俾你,你遲D運返俾我丫

嘩.....好慘,出半日街被人打到趴街
前前後後加埋..每樣資源都搶左五百左右...

原帖由 煙花 於 2009-2-16 12:13 發表

唔好咁老定
呢個只係治標唔治本o既方法........
唔想比人當肥羊咁搶,咁就要最好做一隻狼

你快D黎教我地玩啦....
我地而家只係識得保護資源

今日訓醒覺.....好彩冇俾人打姐....
日日訓醒都會好驚俾人打完

你起防兵定係攻兵
哈哈..不過要小心喎,我地得1,2隻兵有人黎打果時一定要記得走開

哈哈,其實我都諗過需唔需要買金
因為幾年之前都玩過D月費game,計落條 投資50蚊唔係多,對我地岩岩開始就有好大幫肋

原帖由 大M 於 2009-2-16 17:48 發表
叫得兄弟們站起來當然是攻兵

高盧D兵行得快,我好慘...一個小時6格

原帖由 高俊 於 2009-2-16 21:49 發表
今日俾人打第8次

佢搶唔到你野丫嘛.....
跟大M一齊起兵對抗

唔好玩我啦~
係唔係1個10級 + 1個4級~
一定唔會有2個4級

都好,好安心D  乜野都搶唔到~