返回列表 發帖
原帖由 大M 於 2009-3-6 14:56 發表
因我想研發"德魯伊騎兵"所以要儲起資源. 研發"德魯伊騎兵"須要大約5000資源. 而且佢日日早上9:00am 幾又來一回, 資源剛夠又搶. 可以點????

不如一步一步來吧,咁儲法,要儲兩日,你又有幾隻老虎響身邊,日日谷肥自己咁去引人地,死僅啦 ,第日我一次過運番俾你,咁就剛剛好啦

大M哥真快手,行動已經完成晒,攪到我D資源都就快爆 ,大M哥,你幾時要返呀?

原帖由 大M 於 2009-3-6 17:24 發表
請在今晚11:00pm回到我村嗎? 而我又有4隻增援送去你到, 請你keep住先, 至於

我四面辣火頭,今晚應該會被八國聯軍打,,你果四隻兵仔...............願主祝福你

原帖由 大M 於 2009-3-6 17:46 發表
Zola, 我算過, 如你可在8:00pm回到資源給我. 我就剛好起到"德魯伊騎兵".
(如這2個鐘平安無事)

八點都唔知放工未,放心,我可一次過運過來的

煙花,我聽日比你,私機還是歸途中,周公急call,等不了

資源我每小時有1500了, 聽日見標係40雷法師

原帖由 煙花 於 2009-3-7 02:35 發表

有返7-8級資源田可以開得2村

開二村要點做呀?我資源7-8級了,我都想開二村了,煙花哥哥,資源我中午時間左右過d俾你,怕你爆倉用唔切

原帖由 Raco 於 2009-3-7 08:59 發表
真係好難玩

你覺得邊度有問題阻住左呀?其實你剛開始時只要集中資源開發就是了,一開始時有廿二個任務,完成時間大慨要三日左右,之後就按你喜好砌積木咁砌D設施上去,當然砌D咩上去先後次序會影響你日後既進度,好似我女友咁,佢士兵仔都無個,資源又小,佢就先起個行官,原因佢話好似好有形咁喎 ,結果就一日俾幾個玩家打上五十次以上 Raco,任務你完成了沒有呀? 資源你需要點嗎?嗎?只要你開聲,我地大家都會運俾你架

原帖由 煙花 於 2009-3-7 11:07 發表

起行宮10,之後有得開發開拓者,之後仲要起3隻,保住3隻唔死,之後行去d 吉地到就可以開到

我起左皇宮了,決定左哩度係主城,皇宮10可以起開拓者嗎?

原帖由 煙花 於 2009-3-7 11:24 發表

絕對唔提議
不過你起到幾多lv,因為皇宮升到10,同行宮升到10,開發資源差好遠
分分鐘夠起多一隻開拓者

主村同其他村o既分別係,資源田可以無限升,主村以外只可以升到10

...

LV 4 , 唉 算了,笨過了才會學精了 唔拆了,話時話,有時見到d荒廢的山谷有d野獸響度,可以殺佢地升英雄嗎?佢地既角色係咩呢?

三角,原來你幾受迎果喎XD,我想被打也沒人來打我,我這兩天都四圍放狗結仇,但都無人來打我,好悶 ,所以大Md兵都係咁儲在我處,不過我驚有公會會對我子動總攻擊

我身邊都有個排名第2既玩家,可能因為除了他外,我最多人口,又有其他人比我弱,所以我現在都很安全,不過想信佢都會以我為最近的一個假想敵了

三角仙~ 一陣我開隻英雄來你那處幫你守,我女友果邊d狼都有所收檢了.不過,你隻英雄呢? 如你有兵想儲的話,可以好似大M咁張d兵放我處,家陣好似我果邊最安全,日後就唔敢講了 ,不過,我不能保證佢地既生死架

我收到數次Sakura.弎的留言,說要我去他們公會,我拒絕幾次了,最後回覆是"你還是過來比較安全,不然你還會是個威脅,你要我如何是好?" 好似會有刺激的事將會來臨了

嘩,唔記得改番五格防潻,幫唔到手仲扮勁

嘩,總舵你果邊真係好熱鬧喎,D人都唔訓既,我起身果陣睇睇,你已經俾人打左3,4次,我隻英雄都得返19%血,現在撤退回家休養,不過計計下數,每日25%三日都未回滿,不如死掉後激活仲好,經驗值又好似唔扣,生命力回歸復100%,仲正

原帖由 煙花 於 2009-3-8 16:47 發表

無事o既...最多比人車2下

被人車的話感覺會係點架?好唔好玩架?車爆左又會點?是否即係話俾人食埋呢?係咪要重玩?

原帖由 煙花 於 2009-3-9 14:18 發表

你出信問下人可唔可以放生你d 兵,以後唔打佢咁,睇下得唔得,再唔係賠小小資源又得唔得

同佢講,唔放既話就對佢發動公會總攻擊,由煙花帶領,我助攻 ,再唔係就車爆佢

咁我回返隻英雄返黎休息下先

咁你去打佢囉,可憐我隻英雄更加無得升