返回列表 發帖
原帖由 zola 於 2009-2-17 08:39 發表
嘩~~你兩個駛唔駛訓架,咁夜仲上網

早睡早起精起好丫嘛
今朝5點訓,10點2起身....

煙花你玩唔玩丫
你幫我睇住個ac丫,等陣我要出街......驚......
幫我睇住丫...

原來高俊唔聲唔聲自己開左個公會喇啵~
暫時得我同高俊兩個人

原帖由 煙花 於 2009-2-17 16:14 發表

你好安全.....快d 起兵啦,自強先係抵抗外敵o既最好証明

咁我應該起禁衛or古羅馬好....?
而家D人好衰,你有兵 佢下次會出更多兵打你

原帖由 高俊 於 2009-2-17 23:37 發表
加左你個名入管理論壇

公會個名叫管理論壇?

條村有大使管先入到,1級都ok~

------------------------------

係啵高俊你add左zola,sall,vr2未

原帖由 大M 於 2009-2-18 01:12 發表
剛剛出3支軍搶劫, 有90資源回來

咁過隱....我又想出兵添..

原帖由 煙花 於 2009-2-18 02:30 發表

殺你,升英雄,扲分,等你唔洗強大
咁好處當然返轉頭殺你,最好搵個高盧acc,set 用同一部電腦
唔好運資源比自己,狂升陷阱,之後將d 兵走曬入去跳陷阱,有返咁上下先一次過返黎,嚇一嚇佢
羅馬城牆好勁, ...

我個分acc係條人.....
蠢左,玩左一個星期先知道開多個ac有著數..

今朝9點我15隻棒棒死哂喇
D死人頭趁我訓緊覺先黎郁手

我係見到個共用電腦先靈機一觸開多個ac

carman...唔好話高俊啦...佢開左個公會,而家我地跟佢搵食架喇

原帖由 煙花 於 2009-2-18 11:50 發表

棒棒夜晚出街一定唔係放係度,例如你平時打算訓10個鐘,你咪搵遠D O既人打,來回大約11小時左右果D 咁咪得

棒棒係比英雄升LV O既最好材料黎

原來有咁既方法...受教受教~
不過死左咁多兵都唔想再玩條人

zola你仲未入公會啵~

分acc玩防守好D啵!
係唔係玩高盧?

3日後高盧重生

我地會盡自己兵力,想報仇我地出兵打返佢~

原帖由 煙花 於 2009-2-18 12:12 發表

寧為玉碎,不作瓦存
(唔知有無打錯字)

人地兵力太多...第一次黎打我已經31隻...
剛剛又有第二個人黎打,48棒1英.....

zola交出你女朋友個ac名,加埋佢入公會

最怕就係佢後面仲有一堆兵,又過黎打我
攻擊既話,係唔係連陷阱都可以打爆....?

我唔係好明陷阱同陷阱機.....
陷阱機係建築物,陷阱係由陷阱機生產出黎 唔會佔用空地?
每起一個陷阱都要用資源?
有人中左陷阱,唔理俾人打爆定係自己放都要扣陷阱......咁咪食好多資源!!?

佢座標遠唔遠丫?
如果冇高俊咁遠遲D起兵幫下手都ok

你地唔介意睇我咁粗糙既地圖,我都唔介意畫多幾張

冇新人加入,我地人地冇增加....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好似煙花咁講,山洞收唔哂資源就send俾我
軍隊出去打人,計返時間等佢打完你D兵就返屋企~