返回列表 發帖
小雲小寶跳得好興奮, 睇到我都好開心呀   祝新年快樂
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

佢地真係又叻又可愛

勁歌熱舞! 喜氣洋洋!
小雲小寶都好叻, 仲上埋報添! 勁!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

小雲小寶好合拍,幾時生個小吉呢
祝身體健康
    聽教聽話
    開枝散葉
我同老公養左3隻雀
1隻大白 ~ pearl~死過翻生〔仔〕
2隻灰鸚 ~ 豆豆(女)~  BB(女)

原帖由 tangpf0809 於 2009-1-27 10:58 發表
勁歌熱舞! 喜氣洋洋!
小雲小寶都好叻, 仲上埋報添! 勁!

祝妳同老公, koo koo人雀都健康快樂呀!

原帖由 vvhui1993 於 2009-1-27 17:20 發表
小雲小寶好合拍,幾時生個小吉呢
祝身體健康
    聽教聽話
    開枝散葉

祝妳同老公, 阿pearl日日都開開心心, 甜甜蜜蜜!

原帖由 sesese 於 2009-1-26 02:43 發表
小雲小寶跳得好興奮, 睇到我都好開心呀   祝新年快樂

新年快樂呀!

原帖由 小雲 於 2009-1-26 20:08 發表
佢地真係又叻又可愛

謝謝你稱讚他們呀!

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

小雲小寶跳勁舞 , 好叻

跳得好應節~
又叻又可愛又靚
一隻臭脾氣灰鸚,二隻恩愛彩鳳
二隻hing爆小狗,一隻懶惰箭豬
一缸龜,三缸魚

原帖由 哥哥 於 2009-1-28 23:07 發表
好得2一對大白,個身好大好飽滿

謝謝你稱讚, 其實小雲係樹起d毛得個樣, 唔算好飽滿, 我都想佢肥多d

原帖由 sallyyau 於 2009-1-30 15:32 發表
小雲小寶跳勁舞 , 好叻

謝謝! 其實我都好羨慕灰鸚講野咁叻, 不過小雲好呷醋, 我唔敢再養多隻了

原帖由 小卡 於 2009-1-31 18:09 發表
跳得好應節~
又叻又可愛又靚

謝謝你稱讚佢地呀!

Hello,

我見到你在明報的訪問呀, 又去過你的blog, 我說我可能是和你在同一個屋苑果個呀! 我真的可以去看你曬雀嗎?

咁醒目,過年一定收到好多利士啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 Elmo 於 2009-2-3 10:57 發表
Hello,

我見到你在明報的訪問呀, 又去過你的blog, 我說我可能是和你在同一個屋苑果個呀! 我真的可以去看你曬雀嗎?

可以呀! 下次叫埋你吖! 不過點通知你? 我通常都係即慶架!

原帖由 風中飛鸚 於 2009-2-3 11:02 發表
咁醒目,過年一定收到好多利士啦~

都唔算好多, 都未逗你果封!

Good Morning,

我 send 個短消息比你呀, 留我mobile比你呀, 通常我weekend會去果邊的.

thanks!

: )

e, send唔到wor, 以前得呀? anyway, 我e-mail : hk_elmo@yahoo.com.hk, 你send你e-mail比我, 我再留mobile比你啦!

thanks!