返回列表 發帖

辛苦晒芳姨

年初七, 打攪咗芳姨同佢蝦子餅強哥一日.
一個全程响廚房又洗又煮, 一個全程燒好嘢比我地食,
除BBQ食品, 重有燒雞, 燒义燒, 煲仔飯等….. 超 yummmmm!
另一邊就打邊爐

辛苦晒芳姨同強哥, 多謝你們熱情招待 .

先來個沙窩雲吞雞

再招呼D雀晒吓太陽

有冇發覺呢幅相有咩問題

開枱啦!

-- 完 --
ONON

真係辛苦哂芳姨同強哥,做到冇停手
我地就食到冇停口
d野食超好味呀,多謝哂芳好同強哥

乜咁多野食呀
BB爸爸(肥豪)

Thanks Thanks
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

咁幅相有咩問題呢
By ccym

原帖由 ccyorz 於 4-2-2009 00:49 發表
咁幅相有咩問題呢
By ccym

細心睇吓先, 明天開估
ONON

原帖由 OnOn 於 2009-2-4 00:51 發表

細心睇吓先, 明天開估

仲要等聽日
好心急
By ccym

沒上腳鏈
下次一定要小心d
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2009-2-4 00:54 發表
沒上腳鏈
下次一定要小心d

反面教材
By ccym

隻雀冇上腳鍊
我同老公養左3隻雀
1隻大白 ~ pearl~死過翻生〔仔〕
2隻灰鸚 ~ 豆豆(女)~  BB(女)

嘩乜咁多野食呀

好多謝你們的光臨就真,更多謝你們的禮物,招呼唔到,請見諒, 下次有機會再約其他雀友一齊再玩過啦,
有一張相有那些問題呢?我抵B看不到呀.

咁多人去....我完全唔知道....

嘩燒义燒煲仔飯,我鍾意食呀
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

引死人咩,我早餐都未食

好吸引呀

真係辛苦哂,
d野食超好味呀,多謝哂芳好同強哥
By Perry's mom

1冇剪翼又唔洗鎖隻腳,高手中之高手,好羨慕丫,
2芳姨非常客氣,連我咁面皮厚都唔好意思,唔知點多謝佢先得,
3食足一天,每人60元,又打邊爐,又bbq.又甜品,我都唔好意思
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2009-2-4 11:23 發表
1冇剪翼又唔洗鎖隻腳,高手中之高手,好羨慕丫,
2芳姨非常客氣,連我咁面皮厚都唔好意思,唔知點多謝佢先得,
3食足一天,每人60元,又打邊爐,又bbq.又甜品,我都唔好意思

乜主席你比多左十蚊咩,我地五十咋

原帖由 joankong 於 2009-2-4 11:28 發表

乜主席你比多左十蚊咩,我地五十咋

貼士,
你冇俾丫??咁孤寒架
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909