返回列表 發帖
嘩! 咁都比你睇倒
我影嗰時, 只係覺得好對秤, 所以影低佢.
真係好似一對鳥
ONON

原帖由 ccyorz 於 2009-3-29 02:01 發表

有調味嗎
By ccym

煎前落少少鹽就可以喇,記住煎香些出面脆卜卜,落裡林林地,好味
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 小英仔 於 2009-3-30 00:23 發表

煎前落少少鹽就可以喇,記住煎香些出面脆卜卜,落裡林林地,好味

即係洗淨放鹽再煎嗎
By ccym

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-3-30 00:30 發表

係大澳即燒一排30元(好似兩隻手指孖住咁大)好想試,好多人排隊,冇耐性等
下星期行完山兜入去試試

外賣我成日食 唔爭在食多次
By ccym

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-3-30 00:43 發表

冇問題,仲要速弟上門

算你啦
不過講下笑咋
我雖然係唔客氣 但係都無咁過份
By ccym

路程好遠

多謝OnOn相片,回憶n年前中學時露營行過,由東涌經沙螺灣,大澳,再到二澳。
當年沙螺灣仲可以游水添,蒼海桑田,好多地方都變了。

原帖由 Hugo 於 2009-3-30 01:06 發表
路程好遠

其實好易行,開頭係石屎路舖好哂,係到尾尾先開始行泥路,中間又有休息地方,下次再去過
我家有3隻雀!

原帖由 ccyorz 於 2009-3-30 00:25 發表

即係洗淨放鹽再煎嗎
By ccym

係啊CCYM,如果食時唔夠味,就再加些豉油啦!
我家有3隻雀!

近年非常流行行山,為什麼?身邊很多朋友都有行,
是否年青人都流行?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

沙士之後開始, d人想俾開人煙稠密地方, 呼吸多d新鮮空氣同埋強壯身體. 成年人流行d, 依家d小朋友一係太多功課考試同興趣班, 一係晌屋企打機, 一係怕辛苦, 行山時好少見年青人, 上次我地寵物行山步行籌款日, 都唔係甘多年青人啦.

原帖由 Louis 於 2009-3-30 13:15 發表
沙士之後開始, d人想俾開人煙稠密地方, 呼吸多d新鮮空氣同埋強壯身體. 成年人流行d, 依家d小朋友一係太多功課考試同興趣班, 一係晌屋企打機, 一係怕辛苦, 行山時好少見年青人, 上次我地寵物行山步行籌款日, 都唔係甘 ...

年青人即係指幾多歲

我都係年青人來架
我家有3隻雀!

原帖由 小英仔 於 2009-3-30 14:24 發表

年青人即係指幾多歲

我都係年青人來架

我機能退化緊...

原帖由 Louis 於 2009-3-30 13:15 發表
沙士之後開始, d人想俾開人煙稠密地方, 呼吸多d新鮮空氣同埋強壯身體. 成年人流行d, 依家d小朋友一係太多功課考試同興趣班, 一係晌屋企打機, 一係怕辛苦, 行山時好少見年青人, 上次我地寵物行山步行籌款日, 都唔係甘 ...

係 ccy返學補習由朝到晚 娛樂時間好少
得閒都會做佢想做既野
By ccym

原帖由 三角仙 於 2009-3-30 14:38 發表

我機能退化緊...

你退休人士又點同呢 (20歲退休第一次見)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2009-3-30 14:51 發表

你退休人士又點同呢 (20歲退休第一次見)

唔洗做有錢洗,好野~~