返回列表 發帖

泰國之旅

泰國之旅,有位泰國華僑朋友帶我們玩了一天

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我同老公養左3隻雀
1隻大白 ~ pearl~死過翻生〔仔〕
2隻灰鸚 ~ 豆豆(女)~  BB(女)

袋裝汽水呀
好驚呀...

對,我都唔係好夠膽試,我情願飲椰青

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

floating market啲水係咪好污濁呢
有年去過, 晨咁早去, 諗住冇咁多人迫, 點知見到當地人, 刷牙, 沖涼, 洗衫, 洗米.... 全部係這條河上
Raco

有時, 真係眼不見為乾淨
Raco

好久未去泰國 吾同曬, 多謝你們的芒果, 超甜
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

1是飛鼠嗎?
2短短時間去西安又泰國.真開心~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

趁現在經濟唔多好, 有平機票, 平住宿就唔好徙
Raco

原帖由 Raco 於 2009-4-2 10:01 發表
floating market啲水係咪好污濁呢
有年去過, 晨咁早去, 諗住冇咁多人迫, 點知見到當地人, 刷牙, 沖涼, 洗衫, 洗米.... 全部係這條河上

呢度唔係floating market,由floating market開車去都要半個鐘
但D水就一樣咁污濁
我同老公養左3隻雀

原帖由 金莎朱古力 於 2009-4-2 13:18 發表
好久未去泰國 吾同曬, 多謝你們的芒果, 超甜

我自己都未食就去左西安,而家仲剩一個慢慢嘆!
我同老公養左3隻雀

原帖由 風中飛鸚 於 2009-4-2 14:21 發表
1是飛鼠嗎?

1我都唔知係乜?!
2因為公司裝修,所以要我們放晒今年全年D大假,所以咪去盡D
諗起明天要返工,成年再冇大假
我同老公養左3隻雀

原帖由 風中飛鸚 於 2009-4-2 14:21 發表
1是飛鼠嗎?

係松鼠, 前後腳之間無滑翔皮膜.