返回列表 發帖

Susan Boyle 感人演唱 驚艷全場

Susan Boyle 感人演唱 驚艷全場
評判們五體投地

http://www.youtube.com/watch?v=izucgB-lBaI
字幕版

http://www.youtube.com/watch?v=lBTVdnWj1hM
原版

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

Susan gets a TALENT in her voice (maybe not an appearance), but this is absolutely beautiful champion
Raco

犀利啊 .. 果然另眼相看呢 ~~~
有很多東西真的不要從外表來判斷吧 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

無可否認, 許多人都是以貌取人行先, "實力"都係留番我哋欣賞吧
Raco

好感動呢, 睇到喊了
隻歌好似為佢度身而做咁, 唱得太有感情啦!!!!!

唔知點解我一睇到d好成功既演唱會/表演就會熱淚盈框

you're emotional & sensation girl
Raco

原帖由 Raco 於 2009-4-17 13:51 發表
you're emotional & sensation girl

不過睇電視劇有人去世, 好感人對白果d 媽咪好易喊, 我都唔會喊
我細個最記得就係睇紀錄片
有條衰鯨魚, 將隻企鵝用條尾發黎發去,當玩具咁玩, 佢已經成身血
點知玩完佢唔係食! 就咁掉左佢!!
隻企鵝成到拐吓拐吓.. 拖住條血路.. 都仲要番屋企搵佢老婆同bb...
好可憐

媽咪話我睇呢d就喊, 我話做戲都係做出黎, 呢d係真實既!
所以細個果陣成日問媽咪, 點解d人拍到d動物咁慘都唔去救佢地

世界就係咁啦, 弱肉強食麻
可能, 女孩子容易觸動情感啦
Raco

原帖由 Mandy 於 2009-4-17 13:54 發表

不過睇電視劇有人去世, 好感人對白果d 媽咪好易喊, 我都唔會喊
我細個最記得就係睇紀錄片
有條衰鯨魚, 將隻企鵝用條尾發黎發去,當玩具咁玩, 佢已經成身血
點知玩完佢唔係食! 就咁掉左佢!!
隻企鵝成到拐&#21523 ...

嗯, 因為妳將戲劇同現實分得好清楚囉 !! ^^
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

其實, 可能仲有其他慘絕人寰的事被人遺忘
我記得細個嘅時候, 老師叫我們捉蒼蠅, 蟑螂, 螞蟻,
然後, 將佢哋啲翼, 腳, 分屍來仍解剖, 咁妳又會唔會同情或珍惜佢哋嘅生命呢
Raco

原帖由 Raco 於 2009-4-17 14:06 發表
其實, 可能仲有其他慘絕人寰的事被人遺忘
我記得細個嘅時候, 老師叫我們捉蒼蠅, 蟑螂, 螞蟻,
然後, 將佢哋啲翼, 腳, 分屍來仍解剖, 咁妳又會唔會同情或珍惜佢哋嘅生命呢

哇, 我又冇試過, 最驚呢d野
我平時唔會整死佢地, 我驚死左佢就訓左o係度唔走, 我又唔敢執
所以之前間房d虫虫我由佢地, 眼不見為淨

但係一訓醒就有隻西瓜虫o係我眼前面, 果吓真係精神曬

原帖由 yuki 於 2009-4-17 14:05 發表

嗯, 因為妳將戲劇同現實分得好清楚囉 !! ^^

哈哈, 唔知算唔算係好事呢

原帖由 Raco 於 2009-4-17 14:01 發表
世界就係咁啦, 弱肉強食麻
可能, 女孩子容易觸動情感啦

佢玩完又唔食所以我先咁嬲咋

同意
Raco

Susan是時下很多新人歌手值得學習的....
現在很少人識欣賞有實力但冇樣貌的, 所以容xx要去整容;
基於市場要求, d老闆寧願捧個有樣貌但唔識唱歌的做歌手...
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 tangpf0809 於 2009-4-17 14:49 發表
Susan是時下很多新人歌手值得學習的....
現在很少人識欣賞有實力但冇樣貌的, 所以容xx要去整容;
基於市場要求, d老闆寧願捧個有樣貌但唔識唱歌的做歌手...

睇佢個新mv化淡妝, 似番佢啱啱出道個樣
佢可能冇整容喔~

原帖由 Mandy 於 2009-4-17 14:52 發表

睇佢個新mv化淡妝, 似番佢啱啱出道個樣
佢可能冇整容喔~

佢有冇整我都唔知架, d人咁傳我咁聽囉!
咁你話謝x琪有冇整呢?
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

我以前都有整啦, 有咩咁奇喎
Raco