返回列表 發帖

第二屆鸚鵡樹攝影比賽

近年見到鸚鵡樹攝影高手如雲.想起不如來一個比賽,除左比賽本身意義外,又可以睇到好多鸚鵡靚相,
主題當然係鸚鵡啦~
我地會在下次聚會選出優勝者,在六週年時選出總冠軍,
至於禮物一定會非常豐富,
參加者可以將相片post在這貼上或email到鸚鵡樹,
歡迎註冊會員參加.
參加資格需要是鸚鵡樹註冊會員
參賽作品每人最多3幅

注意:
所有在鸚鵡樹網站之相片, 本會是有權將其作品用於鸚鵡樹之活動及公開展示之用
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

甘我要參加多點你們的聚會了

有啦~下星期日元朗BBQ丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

咁相片既版權及使用權點樣?

原帖由 Louis 於 2009-4-18 12:36 發表
咁相片既版權及使用權點樣?

你當我地係什麼機構丫~我地只係一個小小寵物會!唔洗版權咁誇丫嗎~中意咪囉去玩啦~

我想參加, 但截止日期是什麼時候呢 ? 另外, 如何禁止網上抓圖呢 ?

有人可以讓我幫你們的鸚鵡拍照嗎 ?

相~~我唔玩
我玩雀^^

咁都要講明d相有機會將來用在鸚鵡樹網站及活動之中, 呢d創作都係攝影者心血.....

原帖由 Louis 於 18-4-2009 12:53 發表
咁都要講明d相有機會將來用在鸚鵡樹網站及活動之中, 呢d創作都係攝影者心血.....

Louis 講得好啱   

其實會章內已聲明:
所有在鸚鵡樹網站之相片, 本會是有權將其作品用於鸚鵡樹之活動及公開展示之用.

已在上文加上...
ONON

如果告上法庭,由我坐監,大家可以安心POST心血出黎比賽

私人攝影比賽,有乜差遲,最多坐五年監,剛剛25歲放出黎,大把世界

請勿盜用
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你呢相剪貼得麻麻哋!繼續努力!

出術

up

甘我可5可以參加??

原帖由 風中飛鸚 於 2009-4-18 16:52 發表
請勿盜用

參加既相片可以加工既咩

原帖由 joankong 於 2009-4-20 01:13 發表

參加既相片可以加工既咩

得~不過唔會有獎~hehe