返回列表 發帖

連佢都識講野

叻叻
[youtube]TfOXB7casOc[/youtube]

邊個識講
Raco

原帖由 Raco 於 2009-4-21 22:02 發表
邊個識講

咪呢隻囉

佢講咩
Raco

出唔到字添
Raco

總之好好野啦
Raco

物你知佢講咩
我有一隻灰鸚叫祥仔、一對雞尾、兩隻雞尾兄妹:(大眼仔,大眼妹)

原帖由 車輪手 於 2009-4-21 22:09 發表
物你知佢講咩

聽到小小啦..
啜啜啜啜~ you're so cute~ 嗯麻(錫), 扮索鼻涕, cute peter(應該係佢個名, 唔知p咩)
peter peter~ get pictures定咩, 但係youtube個簡介度話佢講既多數都係bosnian

原帖由 Raco 於 2009-4-21 22:09 發表
總之好好野啦

raco都唔知係咪氹我既, 其實唔知佢講咩

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-4-21 22:23 發表
我在雀街見個女仔養ge彩鳳,會唱生日歌,好清楚tim

我都養埋彩鳳好了
(發夢中)

隻藍色藍得黎好靚

點解我聽到佢第一句講粗口既

[quote]原帖由 Mandy 於 2009-4-21 22:15 發表

raco都唔知係咪
Raco

妳又講得
Raco

原帖由 Raco 於 2009-4-21 23:24 發表
妳又講得

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-4-21 23:31 發表

佢話比我知由bb好似湊,最好係一隻.
環境要靜,喂奶時同佢發up風

咁佢第時大個咪同我一齊兩個鬥發up風囉

原帖由 哥哥 於 2009-4-21 23:48 發表

咁隻彩鳳就值錢羅,果次個女仔彩凰有人出金牛佢刀唔賣

梗係啦~ 感情係無價既, 仲要由bb養起, 多多錢都買唔到喔!