返回列表 發帖
原帖由 ccyorz 於 2009-4-26 01:07 發表

哥哥行路快過我跑步
By ccym

ccym 媽媽, 下次我哋都一齊去丫, 好唔好呀 .. 吓 ....
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 哥哥 於 2009-4-26 01:09 發表

你架大貨貴,去泥做咩

咩叫 大貨貴呀, 解釋吓丫唔該 ..
我諗住去同你打氣之麻 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2009-4-26 01:08 發表

妳亦都可以話 識者同類既 ..
我估我本性同妳都差唔多,
祇係平時無咁多機會比我發揮 ..
到咗半夜三干 D 小宇宙先出晒來哇 ~~~
其實 我已經盡量克制住架喇 ..

其實一向我都係講下
激下哥哥咁嫁咋
我本善良
By ccym

原帖由 yuki 於 2009-4-26 01:10 發表

ccym 媽媽, 下次我哋都一齊去丫, 好唔好呀 .. 吓 ....

有難道
不過你叫到 我做到
唔知哥哥會唔會等埋我地兩架貨櫃車呢
By ccym

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 yuki 於 2009-4-26 01:11 發表

咩叫 大貨貴呀, 解釋吓丫唔該 ..
我諗住去同你打氣之麻 ~~~

有無見過馬路上既貨櫃車
逢車過車 不過係比人過
上斜又無力
By ccym

點解CCYM都知哥哥講既大貨櫃點解既
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 ccyorz 於 2009-4-26 01:19 發表

有無見過馬路上既貨櫃車
逢車過車 不過係比人過
上斜又無力
By ccym

我淨係覺得貨櫃車既司機好犀利,
揸住盤軚掉頭泊位好型啊 ..
咁大架車, 都駕駛得咁好喎 !!   
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 小英仔 於 2009-4-26 01:24 發表

佢諗咩 我點會唔知
唔係佢駛咩成日同我作對姐
By ccym

原帖由 小英仔 於 2009-4-26 01:24 發表

ccym 媽媽 聰明囉,
而且 好了解 哥哥心意呢 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2009-4-26 01:24 發表

報名費幾舊水架

呢個攢助下 個個攢助下
比起跑馬拉松更易
By ccym

我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2009-4-26 01:29 發表

其實佢對我好好,點會唔知姐.

唔怪得知有d眼眉跳
原來有下文...
原帖由 哥哥 於 2009-4-26 01:34 發表

今年妳攢助我一d

你開聲一定無問題
By ccym

哥哥要跑幾粒鐘值得贊助下既
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!