返回列表 發帖

5月1日勞動帶雀行山

有冇人有興趣,或提供可以帶鸚鵡/易行/安全/交通方便/地點?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

城門水塘都近我丫~不過香港區朋友就麻煩d~有冇大家都方便架~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

咁就要再提供有位泊車行山地點~

原帖由 cara 於 2009-4-30 10:37 發表
飛鸚, 你新舖地址係邊?

只係搬去隔離間舖ge

去呀 !
不過有老有幼如果行 東涌~大澳 就太辛苦, 回頭取車又有問題

現在改去 [ 流水響水塘 ] 或 [ 鶴藪水塘 ] , 大約行 2 小時 ,
我已派探子 ( Louis ) 先行探道有沒有停車場,
如果沒有就泊在 Joan 家,

探子回報 約有20個車位

最後決定去行粉嶺[ 鶴藪水塘 ] :
如果唔識路就 10:00 AM 在 Joan 家集合

如果識路就 10:30 am 在 鶴藪燒烤場門口集合
( 在粉嶺鐵路站乘 52B 小巴去總站落 )

行完就去 Joan 家燒烤 or 其他更好的提議

參加者請報名以便聯絡及集合

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-4-30 19:27 發表
太遠了,加上明天爸爸要入院做觀察
你們玩得開心d啦

幫我地問候你爸爸
下次玩過啦

原帖由 大M 於 2009-4-30 19:16 發表
5月1日神早勞動帶雀行山, 有無須要這樣早呀!
好我去!

希望可以泊到車位呀!!!

又唔洗 1-2點 咁熱嗎!