返回列表 發帖

POST 相

請問什樣POST 相

Post 相抑或Post 頭像!?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 sonic 於 2008-5-27 11:55 發表
Post 相抑或Post 頭像!?

你真係好鬼專業, 等我第時有咩電腦野都問你先
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

成功, 巳Post 頭像

Post 暫時未得,

我都post唔到相呀
點解我冇橙色上傳附件個欄ge ??

原帖由 雀屎 於 2008-5-27 14:11 發表
我都post唔到相呀
點解我冇橙色上傳附件個欄ge ??

你要查,『我的權限』裡,「允許發佈附件」是否"tick" 抑或 "交叉",若交叉,你要請問管理員或多些參與討論,爭取分數。

Thanks,  Sonic

終於都得啦,等我遲D都post下先

my Lovebird  

好有形
BB爸爸(肥豪)

sonic,
請問, 我部Vista window 機只可以每次post 1張相, 為何呢, 而XP window 就可連續post.好多...

這個問題要問管理員Kurt,我只有Windows XP 和 Windows NT,未有Vista
一般插入第一張照片後,會自動增加多一項上傳瀏覽。
應該和Windows無關係,
請問你的Browser是否Internet Explorer(IE)? 最好用一樣!
IE版本在兩台電腦是否同一版本?若不同,嘗試update新版。

原帖由 金莎朱古力 於 2008-5-27 22:59 發表
sonic,
請問, 我部Vista window 機只可以每次post 1張相, 為何呢, 而XP window 就可連續post.好多...

金莎朱古力:
   我都係用 Vista window ga
   只要你upload左第一張相
   佢自動會比多一欄你
   so u can 一路整upload D相  

5色做頭像....

唔好意思,Sonic  
我想問下橙色個bar要唔要咁某個button先出黎ga??
因為我要用'引用'或'編輯'等功能先整到佢出黎..
麻煩晒

原帖由 雀屎 於 2008-5-27 23:31 發表
唔好意思,Sonic  
我想問下橙色個bar要唔要咁某個button先出黎ga??
因為我要用'引用'或'編輯'等功能先整到佢出黎..
麻煩晒

你唔用快速回覆就得!
試吓用旁边兩個按鍵回覆或開新貼

Sonic:
thank you very much!!!   

請問我巳經在browse click上photo,  閱讀是 0 , 為何我press ctrl enter 無有反應

你是註冊會員,post 相應該比新手少限制得多。
我有權限限制,不能查閱你的權限,請聯絡管理員Kurt或主席,解決你的問題。
一般「閱讀」不應該是"0",「閱讀」和「發佈附件」又兩回事。