返回列表 發帖

大坳門放風爭

背景非PS, 係個海

小卡比心情麻麻,唔肯同Phoenix梳毛

係北京買2條風箏,試下條短先

跟住試埋條 30 隻連在一起的

ONON

小卡比同phoenix呀 好耐冇見佢地啦~

請問張相係點影法ga -口-? 點先影到得個海喔~~?
點解個海冇浪既 *v*?

又帶佢地行街街
真羨慕
原來我個[笨招]眼皮跟你的不同
[笨招]是灰色的

果個物體咁似高俊既...
今日又真係幾好太陽

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 10-5-2009 00:54 發表
愈高扯起來,手感好重

哥哥好有經驗, 係呀, 會愈高愈重
ONON

原帖由 Mandy 於 10-5-2009 00:41 發表
小卡比同phoenix呀 好耐冇見佢地啦~

請問張相係點影法ga -口-? 點先影到得個海喔~~?
點解個海冇浪既 *v*?

係用長鏡, 背景矇咗, 所以冇浪
ONON

放多張比較吓.....

就係因為見倒佢咁好玩, 所以買咗,
原來真係好好玩
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

貴唔貴?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 paladin 於 10-5-2009 00:42 發表
又帶佢地行街街
真羨慕
原來我個[笨招]眼皮跟你的不同
[笨招]是灰色的

大D可能會越來越黑.
ONON

原帖由 三角仙 於 10-5-2009 00:48 發表
果個物體咁似高俊既...
今日又真係幾好太陽

果個物體係一位日本人
ONON

原帖由 風中飛鸚 於 10-5-2009 01:52 發表
貴唔貴?

30隻的, 開价RMB30...最後RMB15 + 送多一PACK 10隻的.

但大家最好買30隻 1 PACK 的那款, 比較穩定好多, d線都係唔一樣.

10隻那款, 我最後可以RMB3 買1 PACK.  

但經今天試驗, 都係貴得有道理.
ONON

好有滿足感
By Perry's mom

原帖由 OnOn 於 2009-5-10 01:54 發表

果個物體係一位日本人

一定係OnOn都覺得似高俊,所以特別影落黎

放風箏真開心!
有車去地方多選擇!

原帖由 三角仙 於 2009-5-10 02:46 發表

一定係OnOn都覺得似高俊,所以特別影落黎

我都以為係高俊
我有隻甩毛灰鸚,佢叫栗子

放風箏, 好好玩!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

好耐無放風爭,見到又想玩.

個天好藍
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

上次我係西安見到有這種風箏賣,本來我都想買,但見到佢好似好化學,所以無買到,不過如果三元人仔一包就唔怕買,就算爛咗都唔怕.

個日咁大風,onon你可以張阿phoenix放埋飛都得.