返回列表 發帖
原帖由 哥哥 於 2009-5-11 16:05 發表
今晚先同妳計.....
飲加啡先

去啦, 我同 ccym 媽媽 ..
開定位等你啊, 今晚 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

放底? 一早放底哂啦
Raco

原帖由 Raco 於 2009-5-11 16:08 發表
放底? 一早放底哂啦

請問你 "一早"  "放底" 晒 D 咩呢 ... 吓 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2009-5-11 16:04 發表

喂...
我呢...
當我咩呀..........
原帖由 哥哥 於 2009-5-11 16:05 發表
今晚先同妳計.....
飲加啡先

呢頭咸晒口
個頭又笑架架嘆咖啡
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-5-11 16:15 發表

呢頭咸晒口
個頭又笑架架嘆咖啡
By ccym

百變 哥哥麻 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2009-5-11 16:09 發表

請問你 "一早"  "放底" 晒 D 咩呢 ... 吓 ..

係囉 係囉
講黎聽下
By ccym

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/38kh8bi5yD4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/38kh8bi5yD4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

大約5:08左右,
就係呢個故仔既劇情…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 mmchu 於 2009-5-11 16:29 發表

就係呢個故仔既劇情…

是你的推薦嗎
By ccym

原帖由 mmchu 於 2009-5-11 16:29 發表

就係呢個故仔既劇情…

你一直有追看的嗎
起初我還以為係小男孩把花拿回家,
原來就是種回去呢 .. ^^
謝謝你的提供啊 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

”敗犬女王”,我一直都有追架,
所以你一講呢個故仔,
我就覺得係出自呢套台劇lor…

原帖由 mmchu 於 2009-5-11 16:48 發表
”敗犬女王”,我一直都有追架,
所以你一講呢個故仔,
我就覺得係出自呢套台劇lor…

值得一睇嗎
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-5-11 17:01 發表

值得一睇嗎
By ccym

值得,值得睇,
你有睇開台劇嗎??

原帖由 mmchu 於 2009-5-11 17:11 發表

值得,值得睇,
你有睇開台劇嗎??

無呀
韓劇都有
唔睇開唔知好唔好睇就唔睇
By ccym

原帖由 yuki 於 2009-5-11 16:09 發表

"一早" 咪即係放底晒啲米田共囉
Raco

原帖由 Raco 於 2009-5-11 17:20 發表

"一早" 咪即係放底晒啲米田共囉

可惡呀,
破壞晒我篇咁 "深情" 既文章 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

&quot;我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-5-11 20:02 發表
係咩 我好有骨氣咩
只係唔屬於自己既 要左都無意思
我起左身好耐喇 午安
By ccym
點解要哭呢 去另一面去想....
我深信有誠意ge男人/女人,會令妳以後一輩子都幸福快樂,妳們絕對會兒孫滿堂,白頭到 ...

原帖由 哥哥 於 2009-5-11 22:23 發表

愛情的果實是幸福,愛情冒號後面是婚姻,而只有懂得包容,珍惜,遷就,理解和付出,才能得到美滿的愛情,否則結果只有一個,自食苦果。早走早著,人地唔走自已走。

因為由愛情去到婚姻永遠不是單方面的付出,而是 ...

好少聽到哥哥感性的一面
Raco

你想撥火
Raco