返回列表 發帖

有冇人養緊玩具貴婦狗或芝華華?

想知多d,邊隻適合自己多d,因為一直等緊個朋友放棄,點知咁鬼耐都未放棄,

你右養狗牙, 好牙! 但我好大狗多d!
養比高or史立沙好似好d,可以同佢走走!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

飛鸚, 如果狗主到如今都未放棄, 你都係唔好等喇.....果隻狗狗而家應該同佢主人好好感情, 分唔開架喇..

我見過好幾隻貴婦, 都好認人架, 佢地會認定一個主人咋. 佢地會對佢地既主人勁忠心, 勁愛護.

噚晚我同老公玩扮打交, 我隻仔即時走埋黎做 "炸兩", 護主呀佢....開心得我...

冇得等丫

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-29 15:01 發表
你右養狗牙, 好牙! 但我好大狗多d!
養比高or史立沙好似好d,可以同佢走走!

Ha Ha
i got a 史立沙 a  

原帖由 雀屎 於 2008-5-29 18:20 發表

Ha Ha
i got a 史立沙 a  

real,搵日俾我摸摸! 咩色架, 幾大牙?整張相的睇得唔得?(唔好意示變左煩人 )
我叫Jo Joe 祖
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-29 18:30 發表

real,搵日俾我摸摸! 咩色架, 幾大牙?整張相的睇得唔得?(唔好意示變左煩人 )

HA Ha
I live in Heng Fa Chuen ga
u can play with my dog and i can play with yr parrot later   

Sorry, my photos exceed the limit size....
how can i fix it??

原帖由 雀屎 於 2008-5-30 01:25 發表

HA Ha
I live in Heng Fa Chuen ga
u can play with my dog and i can play with yr parrot later   

Sorry, my photos exceed the limit size....
how can i fix it??

太好啦!我地第時仲可以約埋一起晒雀!哈好開心!send俾我,我幫你搞啦

我叫Jo Joe 祖
小晴永遠懷念你!

貴富狗我都曾经養遏,牠的好處是唔會甩毛,只是在梳毛時才甩在梳子上和每日都要梳毛.芝娃娃就比較迷你,如果是自由活動沒有関在籠的.就要小心隨時踏到牠.我覺得貴婦狗適合你多啲,因為你有個仔仔,當仔仔攬隻狗時唔會黏到成身毛.(這是我養貴婦狗的经驗)

人地5放棄係好事....不如去領養好la

當勞會唔會'hap'醋嫁??     
狗仔要擺好多心機落去嫁bor

有灰鸚, 小洋葵, 還可以養狗 ?唔怕d帝唔happy  因為我都想養狗或貓

原帖由 sallyyau 於 2008-5-30 13:20 發表
有灰鸚, 小洋葵, 還可以養狗 ?唔怕d帝唔happy  因為我都想養狗或貓

我隻狗好鐘意嗅D雀嫁...
但係佢地又唔驚喎
重會喙佢個鼻   
好搞笑嫁  

不過你隻灰鸚可能會 'hap' 醋喎
所以都係要諗清楚
或者試下比佢同D狗/貓接觸
睇下有乜反應先決定啦   

原帖由 雀屎 於 2008-5-30 13:28 發表

我隻狗好鐘意嗅D雀嫁...
但係佢地又唔驚喎
重會喙佢個鼻   
好搞笑嫁  

不過你隻灰鸚可能會 'hap' 醋喎
所以都係要諗清楚
或者試下比佢同D狗/貓接觸
睇下有乜反應先決定啦   

o.k. 真的要停一停, 想-想.

staffordshire bull terrier la.不過要係外國訂.係就一齊la
staffordshire bull terrier

好打.1分鐘ko一隻西契

staffordshire bull terrier la.不過要係外國訂.係就一齊la

貴婦啦,聰明易教,易打理!

史單福我朋友有幾隻...得閒影相你睇

y5去領養li...