返回列表 發帖
"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-7-16 10:10 發表
六味地黃丸,我都有食,補關節
我買北京同仁堂六味地黃丸

你富有呵,食名牌,好似40幾/瓶.

原帖由 哥哥 於 2009-7-16 10:14 發表
食B什更加訓唔著,提神醒腦
牛黃解毒片是消炎去邪呀
千萬不要亂泥

起碼20年無点過,戒了毒!

原帖由 哥哥 於 2009-7-16 10:10 發表
六味地黃丸,我都有食,補關節
我買北京同仁堂六味地黃丸

我對 "波羅蓋" 都開始痛, 食呢個丸有無幫助呢?

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2009-7-16 17:21 發表

我就係咁樣,
照過哂驗血,
同過跑友講起,試一試,3個月後冇痛
而加間中食一樽

唔該哂~~ 咁我今日要開始食..

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-16 11:03 發表

你富有呵,食名牌,好似40幾/瓶.

我都富有啦....昨日買了一瓶, 萬記, 五十幾呀...但無得揀, 只有同仁堂果隻...

原帖由 哥哥 於 2009-7-16 17:21 發表

我就係咁樣,
照過哂驗血,
同過跑友講起,試一試,3個月後冇痛
而加間中食一樽

得喎...昨晚食了一服, 即8粒小丸....本來痛緊的膝蓋, 今早起身覺得鬆左好多

原帖由 Ada 於 2009-7-17 09:13 發表

得喎...昨晚食了一服, 即8粒小丸....本來痛緊的膝蓋, 今早起身覺得鬆左好多

原來醫到膝痛,我都唔知呀,
又中了獎潻,留黎幔慢用.

謝過哥哥先

媽咪 間中都話膝頭痛架 ..
今日去買樽比佢試吓先 .. ^^
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 yuki 於 2009-7-17 09:29 發表
媽咪 間中都話膝頭痛架 ..
今日去買樽比佢試吓先 .. ^^

上次話你知時是想用來醫你飛茲架.

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-17 09:37 發表

上次話你知時是想用來醫你飛茲架.

我記得, 咁咪可以同 媽咪一齊食囉 ..
你話 壊人都食唔好麻 ...
哈哈, 係好人都食唔壞至岩 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

今朝太匆忙, 未量血壓啊 !! ^^"
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 yuki 於 2009-7-17 10:46 發表
今朝太匆忙, 未量血壓啊 !! ^^"

明天請早!........

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-17 10:52 發表

明天請早!........

收到 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

今天萬寧所有正價貨品75折, 唔知同仁堂果隻有冇折呢?

up to 寶哥哥&Sam

首先要識量脈膊,手帶電子錶用6秒來量,手按頸大動脈,
例如 6秒跳 10下x 10(一分鐘有60秒)=每分鐘跳100下.
25分鐘的分配:
2min--warm up(揮手輕跳,瑜伽)
10min---deep warm(要把心跳由進行運動的115-120下,造90 ...
SugarSugar 發表於 13/7/2009 17:09

又有人上了當LU.
他說果然整朝早都不會肚餓.....