返回列表 發帖

相??

黏想係咪可以用雀張相??
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

即係會員証個張相~ 係貼雀個張唔係人個張丫...

原帖由 心雨 於 3-6-2008 14:11 發表
即係會員証個張相~ 係貼雀個張唔係人個張丫...

Yes, picture for your parrot.
ONON

咁要拍d佳作先得

原帖由 OnOn 於 2008-6-4 00:17 發表

Yes, picture for your parrot.

咁..未養就想做會員,點算好?

咪用你自己張相囉

原帖由 心雨 於 2008-6-5 00:27 發表
咪用你自己張相囉

我又唔係鸚鵡

原帖由 三角仙 於 2008-6-4 12:12 發表

咁..未養就想做會員,點算好?

我都係牙! 我想問好似心雨咁俾法得唔得?即90+30+50
想入埋會,但味有鸚鵡點好! 咪冇證住!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-6-6 13:48 發表

我都係牙! 我想問好似心雨咁俾法得唔得?即90+30+50
想入埋會,但味有鸚鵡點好! 咪冇證住!

用自己張相做證囉~
其實我諗緊抵唔抵,因為搞活動一年得兩次 會員平10蚊
仲有30蚊,好似唔抵~哈哈...

原帖由 三角仙 於 2008-6-6 14:05 發表

用自己張相做證囉~
其實我諗緊抵唔抵,因為搞活動一年得兩次 會員平10蚊
仲有30蚊,好似唔抵~哈哈...

你用證去鸚鵡店買野會平!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-6-6 15:59 發表

你用證去鸚鵡店買野會平!

鸚鵡店 @@
咁等到有雀先再伸請都未遲~

我遲D都買野~ 平D唔包買雀架~   同埋活動有得抽奬!
宜家申請都唔係好早啫~
俾左錢但又咪申請應該未開始計時掛~
唔爭個幾十蚊~ 主席幫過我架麻~

我DL過申請表填唔到既??

唔該onon~ 証用呢張相丫~

張相好靚呀 !
你填寫完張 form 再 fax to 24981198 or E-mail to member@parrot-tree.com or
perfect90220909@yahoo.com.hk
Thank you

原帖由 心雨 於 2008-6-6 16:37 發表
我遲D都買野~ 平D唔包買雀架~   同埋活動有得抽奬!
宜家申請都唔係好早啫~
俾左錢但又咪申請應該未開始計時掛~
唔爭個幾十蚊~ 主席幫過我架麻~

我DL過申請表填唔到既??

填唔到...咁印出黎填完再fax啦~ 哈哈..

我都係咁諗~ 但冇FAX
用手交

原帖由 心雨 於 2008-6-10 11:44 發表
我都係咁諗~ 但冇FAX
用手交

用口都得
不過唔好咬爛左~

ok啦!