返回列表 發帖
@_@"好利害..高水準~!
不過呢..要用野定住底下吧.?(看見樓上說跌曬D雀._."")
例如:加托?(另加.不用破壞原本的箱)

希望有人睇得明.哈哈.XDD睇唔明都沒問題..我只是路過
http://cg-love.com/image-0BB4_4B50B933 ...
逆乂楓嵐 發表於 2010-1-16 02:53

果然好難明...
我講跌雀...可能因為上次有某一隻受驚...幾隻一齊彈起...才會有那事情...

@_@"好利害..高水準~!
不過呢..要用野定住底下吧.?(看見樓上說跌曬D雀._."")
例如:加托?(另加.不用破壞原本的箱)

希望有人睇得明.哈哈.XDD睇唔明都沒問題..我只是路過
http://cg-love.com/image-0BB4_4B50B933 ...
逆乂楓嵐 發表於 2010-1-16 02:53

個手抽係連係果底......趺雀係用企架果時趺
趺雀時係因為一隻向左走一隻向右走.
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

呢個大約要幾多錢左右呀?

回楚:噗.=_="唔明唔緊要.XDD~!!!當睇唔到
回COZZY:嗚..我都很想睇.=3="先前沒機會睇.;口;嗚呀~!!
               聽你地講好似好得意咁.XD跌雀埸面.

@_@ 這個東西.大約要多少錢的?

問下ar sam, 佢的出品
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

問下ar sam, 佢的出品
Cozzy 發表於 2010-1-16 23:15

^^""其實邊個 會員ID是甚麼.?
你們說的阿SAM
哈哈 ~ 很多人我都唔識. 我太新了.[被巴

你去食飯時,會知gala,佢同主席係twins
我係永恆的新手

一頭霧水
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你去食飯時,會知gala,佢同主席係twins
Cozzy 發表於 2010-1-16 23:45

不好意思
我突然想起連體嬰... ... (眾:默... ...)

真難想像
因為其實很多會員我也沒見過.
主席..很像看POST見過??活動照那些..但不確定是不是主席來的

主席的身材同阿sam差不多.
我係永恆的新手

主席的身材同阿sam差不多.
Cozzy 發表於 2010-1-17 04:01

暗笑...
有機會我一定要見盧山真面目

個個開始時都唔識人啦,出黎一兩次就熟啦,一次生兩次熟未聽過丫
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我都想比少少意見,唔好就當我講笑.
1.側面加扣(一邊係勾,另一邊係環果隻,裡面有雀有重量勾得更加實)
2.啲相睇唔到中間隔住雀果件,係咪透明?兩隻雀可以見到對方?
3.下面如果加盤,作用係加紙裝大小便或裝啲食物好唔好呢?

我都想比少少意見,唔好就當我講笑.
1.側面加扣(一邊係勾,另一邊係環果隻,裡面有雀有重量勾得更加實)
2.啲相睇唔到中間隔住雀果件,係咪透明?兩隻雀可以見到對方?
3.下面如果加盤,作用係加紙裝大小便或裝&#21 ...
kim23 發表於 2010-1-19 19:38

我正打算做一個,可以試下加上......
我係永恆的新手

仲有一個意見我講少咗:
若果可以將比鸚鵡企嘅加長,等佢哋開盒之後而又未有時間同佢哋玩都可以有多啲活動範圍,舉例:
將支棍做到好似收音機天線一樣可以伸縮
或者支棍可以合埋嘅,即係可以由內向外,由上向下單一方向揭開,鸚鵡企上去支棍後只會令支棍更穩.
唔知你明唔明,亦唔知你認為如何?(我覺得唔錯,唔掂請見諒)

我都要整番個先^^