返回列表 發帖
唔該晒 哥哥,
好彩琴日冇買咋 .. 淨係記得個 " 六 " 字 .. 以為就係 ..
記住了, 這兩天去買先 !! ^ ^ "
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 哥哥 於 2009-7-27 10:46 發表

六乜鬼六..湯雞咩!!!

hee hee 近排有 D 魂不附體啊 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

睇嚟 .. 我真係要搵人幫手招吓魂啊 ~~~
返來哇 .. 返來哇 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-27 11:16 發表
鬼整呀,
昨天在泳池被人偷了新球鞋禾.
禁多年到未試過架.

唉唷, 慘慘呢  ..
點解唔係鎖起 locker 的嗎, 點會被人偷咗架 ..
下次去泳池著拖鞋算啦, 方便得多呢 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-27 11:27 發表
知道喇,仲錦咩!
星期日多了其他人來,是我失策,  底死!!!!!!!!!

不打緊啦, 比多次機會你行街 shopping 再買過 ~~~  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

前輩 世事無常啊..
往往有很多事情 都不是我們能夠控制的呢 ..
死者已矣 ..
前輩都要放開點吧 !!

真的無奈啊 ..
勤做運動 健康飲食, 不等於會壽命長 ..
相反 又煙又酒, 日夜癲倒 .. 也不一定會短命呢 ..
生命 就是很奇怪的東西吧 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-27 16:11 發表
眼見個勤做運動 健康飲食的人患癌離世,
而且是自已日日見的人,
真希噓萬分,又攻擊了我的運動保健理念呀.

適量運動, 始終對身體有好冇壞的麻 ..
這點 自己最清楚吧 !! ^^

或者, 就是因為他們勤做運動 ..
所以 已比實際的壽命延長了呢 !!  
不要氣餒啊 .. 奸爸嗲 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-27 16:49 發表

其實我到現在都不知我個幾個徒弟姓什名誰架,
飯就食過好多次喇,但在泳池就無端端個個都叫我造師傅羅,
我次次講我個名,D呀伯就次次叫我造師傅,
我心林,我都無点過你!!

哇哈哈 ))))
你有點過我啊 , 師傅 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-7-27 17:01 發表

NO,受唔起,交流/分享而已,我的強項是游水嗎.
如我点過你游水,不可以這樣叫.
真係正經有program地教才可以叫的. 小姐!

明白 知道 清楚 遵命 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶