返回列表 發帖
鸚鵡最鍾意撬野, 鑲幾多粒都俾佢地撬出黎, 不如下次所有金屬部件, 都用990足白金鑄造, 連腳鍊都係.

原帖由 YVONNE 於 2009-7-24 00:56 發表

鑽石係有 BUT.. 唔知點鑲.街坊字
我等有人破記錄時先用

無聊!

d鑽石裝在籠底最好, 又唔怕比d鸚鵡咬到, 又可以保護籠底唔會整花個籠底, 一舉兩得呵.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

9999金鑄造

街坊好閃呀~
我男友有日放工係TST見到你呀, 你影緊咩呀

史上最平鸚鵡行街箱

史上最平鸚鵡行街箱
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

我中意天奴個箱多d, 夠街坊, 夠環保 不過個窗口開到咁大, 會唔會比雀雀愈咬愈大?
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 tangpf0809 於 2009-7-24 09:57 發表
我中意天奴個箱多d, 夠街坊, 夠環保 不過個窗口開到咁大, 會唔會比雀雀愈咬愈大?

釘橋呵 , 各有所好姐.
不過我覺我如果張街坊個富貴箱的五金裝在我呢個平民箱度會好合襯.可以話絕配呀.

各有所好~百花齊放就最好~咁先獨一無二~大家花錢做或精心自己設計做俾鸚鵡~都係出自喜歡自己隻鸚鵡~大家出發點完全一樣~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

可以e-mail圖&尺寸給你查詢平民版價格嗎?

原帖由 kaka0304 於 2009-7-24 11:45 發表
可以e-mail圖&尺寸給你查詢平民版價格嗎?

係主人8月15痕養症發作~先會諗到咁多金推玉切~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

原帖由 天奴 於 2009-7-24 09:42 發表
史上最平鸚鵡行街箱

你果個點會係最平~起碼要買包糧~如果連個箱都係"汁"番黎就最平啦~

原帖由 YVONNE 於 2009-7-24 00:56 發表

鑽石係有 BUT.. 唔知點鑲.街坊字
我等有人破記錄時先用

我有方法鑲丫~快D做個6位數字行街箱啦~冇人會咁傻去破架啦~
只係怕賊人放走鸚鵡偷左個箱姐~

原帖由 天奴 於 2009-7-24 07:27 發表
d鑽石裝在籠底最好, 又唔怕比d鸚鵡咬到, 又可以保護籠底唔會整花個籠底, 一舉兩得呵.

大家要推介佢做更高層次~好多貧苦大眾依賴佢幫補~

點解我地成日幫襯, 都冇discount?
會員應該有8折訂購優惠嘛!
我lee d熟客起碼打過七折啦!

原帖由 YVONNE 於 2009-7-24 12:33 發表
點解我地成日幫襯, 都冇discount?
會員應該有8折訂購優惠嘛!
我lee d熟客起碼打過七折啦!

已經一折啦~本來仲貴丫~

原帖由 天奴 於 2009-7-24 07:27 發表

你真係有道理, 唔驚d 鑽石會花, 但最驚個籠底刮花
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

呢個咁貴o既行街箱睇黎係舊款ROLEX 金錶盒改裝而成喎 隻金錶遲d會唔會溶左佢用黎整糧兜
最衰依家d錶盒轉晒款,如果唔係拎返幾個黎整都好

原帖由 cash 於 2009-7-24 14:16 發表
呢個咁貴o既行街箱睇黎係舊款ROLEX 金錶盒改裝而成喎 隻金錶遲d會唔會溶左佢用黎整糧兜
最衰依家d錶盒轉晒款,如果唔係拎返幾個黎整都好

我仲有幾個舊款ROLEX 金錶盒 你要PM我啦

原帖由 lowbchu 於 2009-7-24 09:21 發表
街坊好閃呀~
我男友有日放工係TST見到你呀, 你影緊咩呀

我都唔知