返回列表 發帖

史上最貴鸚鵡行街箱

5位數字行街箱~暫時應該係史上最貴~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

哇~ 尖出黎果d三角形係咩黎ga

HKDXXX.XX 5個位

woo~~好靚!
成隻藍黃係度。

用左幾両金呀?
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-23 18:43 發表
HKDXXX.XX 5個位

主席,我要兩個~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

我估係街坊既

d人多錢到唔知點洗
個行街箱就咁睇好似唔係好大?但如果大既
好難扲出街,咁大個?

真係好靚呵
有冇得用1/10價錢做個老番呀

係啦!好似好難扲出街咁, 不如做個鸚鵡BB車, 可以推出街

原帖由 Mandy 於 2009-7-23 18:43 發表
哇~ 尖出黎果d三角形係咩黎ga  

應該用黎拮大比掛.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

原帖由 sodagreensimon 於 2009-7-23 18:48 發表
woo~~好靚!
成隻藍黃係度。

用左幾両金呀?

八両金 .

呢個箱應用黎種向日葵就最好啦.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

我相信前無古人,未必會有來者.

點解要用金做嘅? 有咩好處?

原帖由 carolee 於 2009-7-23 22:39 發表
點解要用金做嘅? 有咩好處?

冇咩好處架,唔用金邊有五個數字呢

金好易給鸚鵡咬爛,我隻黃頸金剛已經咬斷過我Dad條金鍊。每日佢見我Dad一返屋企,就一支箭敢飛過去,因為有鍊咬!!

再鑲d鑽石.咁就perfect勒!
你悄悄的離開...就如你悄悄的來...雪糕
小白,青椒.唔會大細超

18K, 冇999咁軟, 應該唔怕掛...

箱身最貴係主人提供金飾配件~加起上黎先當一個卓頭開個post~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 LazyBB 於 2009-7-23 23:49 發表
再鑲d鑽石.咁就perfect勒!

鑽石係有 BUT.. 唔知點鑲.街坊字
我等有人破記錄時先用

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊