返回列表 發帖
主席肯燃燒佢嘅小宇宙, 完工速度果然唔同,
上次我個玻璃籠要耐好多先搞好,
擺明欺負我地D弱質女流

養多隻可配藍黃就正.

原帖由 sonic 於 2009-7-28 19:44 發表

嘻嘻, 你間屋應該住得好舒服! 我要努力努力!
我都係主要挖苦飛鷹,同佢買個行街籠,一點都不便宜!
希望比番少少資料其他雀友,訂造雀籠,貴過出面買幾倍!要有心理準備,以 ...

我都計劃訂造一個飛鸚牌膠籠,等我儲定錢先,我呢D死窮鬼,每個月都儲到三幾百既,.....
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

係呀!主席由始至終, 對Jacky特別好ga!
Jacky一家又真係好好人ga! SO, 主席就

唔用梯, 吊呢D粗既膠鍊當繩梯當玩具都得.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

就算飛鸚牌貴D, 我最多食少幾餐, 始終個籠都唔係用一頭半個月O麻, 梗係希望一個了解鸚鵡的人造的籠特別適合你的愛雀喇~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

原帖由 Louis 於 2009-7-28 22:00 發表

好方法喎 我都試試先!

原帖由 adaleung22 於 2009-7-28 19:24 發表
嘩 !!! 你的豪宅花園正呀,  可以養多幾隻鸚鵡, 狗仔, 貓仔....仲有人仔, 真係超豪....

我都想有多個人仔阿...正在努力中

原帖由 cash 於 2009-7-28 19:25 發表

你係普通市民....我係草根階層 你JACKY住大屋.....我肥雀住籠屋

我地係由好大間屋住起架,有成3百呎多DD架

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-7-28 19:27 發表
係呢,你遲d諗住加咩成員?

應該會係紅金剛或者大白

唔該比個露台我瞓!

原帖由 YVONNE 於 2009-7-28 20:22 發表
擺明欺負我地D弱質女流

玻璃籠可能會難整D呢

原帖由 Louis 於 2009-7-28 22:00 發表

多謝你的提議,我地正響度頭痛禁點樣可以俾到多D攀爬的空間佢,聽日會去旺角睇下,請問呢D膠鍊會響邊度有得買呢?

原帖由 sodagreensimon 於 2009-7-28 22:05 發表
就算飛鸚牌貴D, 我最多食少幾餐, 始終個籠都唔係用一頭半個月O麻, 梗係希望一個了解鸚鵡的人造的籠特別適合你的愛雀喇~~~

如果係以做亞加力膠的鸚鵡籠來講,佢一定會係香港的專家!

原帖由 Hugo 於 2009-7-28 22:24 發表
唔該比個露台我瞓!

唔得...露台係Jacky架,你屋企禁多間房都要來我露台瞓?唔通俾阿嫂趕左出街

原帖由 sonic 於 2009-7-28 19:44 發表

嘻嘻, 你間屋應該住得好舒服! 我要努力努力!
我都係主要挖苦飛鷹,同佢買個行街籠,一點都不便宜!
希望比番少少資料其他雀友,訂造雀籠,貴過出面買幾倍!要有心理準備,以 ...

訂做一定比大批做貴~希望大家可以了解~所以我一直都叫大家~如果能在雀街買到~應該出雀街買~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 YVONNE 於 2009-7-28 20:22 發表
擺明欺負我地D弱質女流

jacky都係女流呀~
因為要在星期五前做起~你明啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

原帖由 Jacky 於 2009-7-28 22:28 發表

多謝你的提議,我地正響度頭痛禁點樣可以俾到多D攀爬的空間佢,聽日會去旺角睇下,請問呢D膠鍊會響邊度有得買呢?

五金舖, 呢d甘粗既要行多幾間揾, 我呢條晌灣仔鸚鵡店隔離間五金舖買既....

原帖由 Louis 於 2009-7-28 22:37 發表

五金舖, 呢d甘粗既要行多幾間揾, 我呢條晌灣仔鸚鵡店隔離間五金舖買既....

明白了,唔該晒

我仲加左個特別設計~明日叫jacky再post你地睇啦~