返回列表 發帖
我有無講過這两個字呀?   有呀, 你話會娶我的 ...

我幾時開始講這两個字呀?  果次你錫完我隻手一啖之後囉 ..

我在什麼時候講過這两個字呢?  年年 月月 日日 時時 分分 秒秒

我在什麼地方講過這两個字呢?  當住我隻愛龜面前囉 ..

我為什麼會講過這两個字呢?  因為你話好鬼愛我麻 ..

我在什麼年齡講過這两個字呢?   已經係 10年前啦 >"<

我向誰講過這两個字呢?  除咗同我講, 你唔通走去隔離同果個 阿嬌講咩 ...

問咁多做咩 .. 究竟 你娶定唔娶呀 ))))
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-7 12:21 發表

哦,你這番話是林着貼給你愛郎,ok 喇,我check 個無問題.go ahead!

謝謝審批啊 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-7 12:25 發表

你好野!打打,玩我,已後唔回你post呀,
俾她睇倒唔知會唔要問翻飛鸚退個$50會費呀嗱!

嫂嫂佢 ..
溫柔大方, 漂亮可愛, 入得廚房, 出得廳堂 ..
又點會咁小氣 同我計較呢 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

以後唔回我 post ..
前輩 你唔捨得既 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-7 12:32 發表

敢........你係咪女生呀..
係就埂係.........

我點同呢 .. 我又小氣 又醜樣 又八卦 又巴喳 ... 又 乜 又 物 ...
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 Louis 於 2009-8-7 12:44 發表
你都好老實.....

唔夠你 腦實
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

我闖禍了嗎 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-8 10:22 發表

其實我成日講E d話題,你哋會不會覺得悶架?

悶就冇人睬你啦, 前輩既 post 好熱架 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-8 10:41 發表

熱就要降下温,一震整d更悶ge野過你地消暑下!

消暑不是要吃 冰淇淋, 浸個冷水浴嗎 ..
悶悶 何來消暑啊 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-8-8 21:57 發表
為什麼會抽筋呢?
我的確很少很少做運動~但平時行好多路,算唔算運動呀

mandy 妹妹, e 個血壓計幾好呀 .. 妳可以考慮吓啊 ..

我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-8 22:07 發表

行得快就算,walk walk吓唔算,嚴格來說不算,要配合呼吸才算.
為什麼會抽筋呢?--有時是神經失調姐,睡得不好也會.

我間中都有抽筋, 所以 瞓覺時習慣墊高對腳瞓 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-8-8 22:05 發表
OTO貴野呀
我用爺爺果個咋,四百幾丫

爺爺果個準確就 OK 啦 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 SugarSugar 於 2009-8-8 22:14 發表

68心跳是己有少量運動才造倒,想靚想fit,女仔起瑪造倒52-55喇!
仲要用凍水淋身.

今朝先講話消暑要用溫水 ..
但想 FIT 就要用凍水, 不過 現在沖涼仍要用暖水呢 ..
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶