返回列表 發帖
原帖由 風中飛鸚 於 2009-8-10 12:25 發表
下次可唔可以唔好咁急~起碼早一日POST丫~3點聚會~兩點POST~真係急左D~好多人都去唔到~

下~~唔可以帶雀去公園嗎?????

可以帶~不過D管理員反而唔知~往往干涉我地晒雀~星期日趕我地走~星期一道歉都冇用啦~曾經發生過好多唔愉快事件啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

個日要送機所以無機會嚟, 不過D相影得好嚫

果道係好多人晒雀同放狗架

係0羅,果道放雀好似冇野的, 我都同亞B去過, 仲好受歡迎tim~
之前有個女雀友(我唔識的)成係果度放雀 (好似有4-5隻tim)
快D再搞'星期日的聚會'la~

大家可以列印以下回覆, 備用

記錄-投訴青衣碼頭海濱公園保安員 - 康樂及文化事務署回覆
投訴青衣碼頭海濱公園保安員

曾先生﹕

多謝你於十月二十一日致電1823政府服務熱線,表達對青衣海濱公園護衛員工作表現的意見。本署職員已訓示護衛承辦商,提醒其護衛員在執勤時必須展示職員證,以供市民識別。同時,本署亦要求承辦商加強對其職員的培訓,包括對法例的認識、處理紛爭的技巧及提昇顧客服務的表現。

至於有關能否攜帶雀鳥進入公園範圍的事宜,一般來說,若市民攜帶其飼養的雀鳥進入公園範圍,而未有對其他人士迼成滋擾,場地職員不會作出干預。然而,當有關人士弄污或對公園的其他使用人士造成滋擾,職員會先勸喻有關人士,若然他們並不合作,職員會根據具體情況在有需要時採取執法行動。

如你對上述場地有任何查詢或意見,歡迎致電2481 5435與場地經理聯絡。

劉南杰
經理(公園及遊樂場)葵青二
康樂及文化事務署
ONON

原帖由 lowbchu 於 10-8-2009 23:08 發表
係0羅,果道放雀好似冇野的, 我都同亞B去過, 仲好受歡迎tim~
之前有個女雀友(我唔識的)成係果度放雀 (好似有4-5隻tim)
快D再搞'星期日的聚會'la~

大家下次想攪邊區..比D意見.

只要有太陽就可以攪, 反正都要晒雀.
ONON

整個PDF檔案,方便傳閱及列印!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 sonic 於 10-8-2009 23:43 發表
整個PDF檔案,方便傳閱及列印!

真係Thank You 晒
ONON

唔該晒~sonic~當時如果有e封信~會唔會好d?最衰我365日都帶在身~只是剛剛果日冇帶~ 將內容打在手機得嗎?有效嗎?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

C-hing
你玩支色盲玩得好出色
如果你飲下奶食下菜一定好掂
我下次帶支菜乾黎毒下你先

原帖由 風中飛鸚 於 2009-8-11 00:04 發表
唔該晒~sonic~當時如果有e封信~會唔會好d?最衰我365日都帶在身~只是剛剛果日冇帶~ 將內容打在手機得嗎?有效嗎?

而家好多 Smartphone, Windows Mobile, iPhone等可以讀PDF。
若無法顯示PDF,可轉JPEG,文件當相睇!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 gameijk 於 2009-8-11 18:01 發表
你玩支色盲玩得好出色
如果你飲下奶食下菜一定好掂
我下次帶支菜乾黎毒下你先

C-Hing,嘜o野叫飲奶,菜乾又係乜東東? (Leica & Zeiss!!)
我已經百毒不侵,加上今年quota已經用完,要等下年生日先有得傾!

原帖由 sonic 於 2009-8-11 23:10 發表

C-Hing,嘜o野叫飲奶,菜乾又係乜東東? (Leica & Zeiss!!)
我已經百毒不侵,加上今年quota已經用完,要等下年生日先有得傾!

菜乾=舊菜
我有一支Carl Zeiss Jena Biotar 75mm/1.5仲要微距添
毒性之強連我飲開奶食開蝦既都死
D舊鏡真係靚好多

試下毒下我丫~

肥佬出唒名係寒命人
加上練o正學懶既性格,
單反都未中毒,
仲話手動老鏡.
送比你都唔要啦

好多呀 好靚呀!!!!

d相影得好靚呀! 睇見都開心!

你好似港島區住?