返回列表 發帖

又有個食飽飯冇屎痀,兼夾鬼鬼鼠鼠的人同個阿叔報告喇.......

今次仲惡言中傷添,呢d人,咩場合我都唔想見到佢~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

又有個食飽飯冇屎痀,兼夾鬼鬼鼠鼠的人同個阿叔報告喇.......

今次仲惡言中傷添,呢d人,會聚定私聚我都唔想見到佢~~~
sodagreensimon 發表於 2009-8-20 02:01

算把啦!
唔係個個有文化, 畜牲同人係好有分別,
我地識思考, 唔會白痴到作大然後搵d展覽例,
以為抄段憲章就大度人,logical d,
或者smart d啦唔該,
我知道唔係個個讀得書少都咁冇智慧,
不過真係有d人做野唔用腦,
Law係有$有腦嘅人先玩得起.
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

不如建議佢改過個名,叫鸚鵡樹討論區啦,橫豎佢果邊啲人都唔係討論鸚鵡,淨係討論鸚鵡樹~~損人利己的人見得多,損人不利己的人真係第一次見!
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

lee牌成日見, 都幾討厭,
講多個故事丫,
去個我屋企嘅朋友都見過我養幾隻百厭星個籠,
竟然有人話我虐待發仔, 塞佢入個轉身都唔夠位嘅籠度,
如果發仔大過隻金毛尋, 佢真係幾難轉身,
唔係之前嘅風波, 知情人本身冇打算話我知,
淨係向被騙人解釋就算,
LEE D咪厚度囉, 我冇咁高EQ,
所以到而家都好嬲!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

我突然覺得中咗佢計添, 等人哋多d話題. 所以後都係盡量唔回應d無無謂謂野喇~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

唔使揾食, 唔使照顧班大帝, 我都想讀返書..........
Louis 發表於 2009-8-20 01:20

我都想讀個Buster 呀.
細個唔讀書, 大個個運輸.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

我突然覺得中咗佢計添, 等人哋多d話題. 所以後都係盡量唔回應d無無謂謂野喇~~
sodagreensimon 發表於 20-8-2009 09:33

Yes!  You are right.  Someone will be happy if we continue discuss it and visit their website.  That's all he wants .
ONON

我都好想念大學時生活~當年在香港大學任職文學教授~唔係美國總統請我去哈佛大學教~我都唔會離開香港~
好彩去到美國~先有機會到美國太空總署任職署長幾年~(今日先知原來網上講野唔洗負責)
所以大家唔洗咁認真啦~開心就得啦~理得人講乜~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我都好想念大學時生活~當年在香港大學任職文學教授~唔係美國總統請我去哈佛大學教~我都唔會離開香港~
好彩去到美國~先有機會到美國太空總署任職署長幾年~(今日先知原來網上講野唔洗負責)
所以大家唔洗咁認真啦 ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-20 11:20

漏左..你仲曾經係 "不正常人類研究中心" 主管, 就係因為 "火雲邪神"俾人救走左你先去太空總署架

你太誇啦,冇人會信

一次睇哂咁多,我都好懷念讀書時候,簡簡單單
我咁耐只是通頂一次ja~

最弊d人越黎越過份, 膠籠果度無野好講, 咪只係好係度人身攻擊, 指桑罵槐咁囉, 呢挺咪叫做惱羞成怒囉~~

其實佢自己退會咪得囉, 唔駛搞咁多野, 合則來不合則去, 最多果五十蚊會費我私人出俾佢, 仲俾夠五十一蚊, 果一蚊奠俾佢過兩日做帛金~~~ (學人上網講野唔駛負責任吖麻)
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

"嘩娜"~好多好似ada姐d咁既會員丫~成日齊睇唔發言丫~我一試就試到啦~
即刻忍唔住彈出幾句啦~ada要分享多d~唔好只係睇人地先得架~
好耐冇影你d寶貝上黎啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

"嘩娜"~好多好似ada姐d咁既會員丫~成日齊睇唔發言丫~我一試就試到啦~
即刻忍唔住彈出幾句啦~ada要分享多d~唔好只係睇人地先得架~
好耐冇影你d寶貝上黎啦~
風中飛鸚 發表於 2009-8-20 11:37

你打得少....
正所謂 "姐前姐後三分險".... 我都係得閒少少先發下言..呀唔係..係" 發UP 風"
屋企四大天王無咩好影喇, 都是老樣子.....可愛囉~

即係咩黎架
joankong 發表於 2009-8-20 00:29

有無睇"龍咁威"呀~粉嶺陳法拉~

你打得少....
正所謂 "姐前姐後三分險".... 我都係得閒少少先發下言..呀唔係..係" 發UP 風"
屋企四大天王無咩好影喇, 都是老樣子.....可愛囉~
Ada 發表於 2009-8-20 11:44

你幾易就引到出黎~

大家知唔知道已經有外圍莊家買這貼到幾多個完~外圍另一班人睇得幾開心~睇你地自相殘殺~

我地一向都鎗口對外•

所以大家唔洗咁認真啦 ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-20 11:20

奧巴馬參選都係我叫佢去的, 佢而家民望底左就係因為我呢排唔得閑比意見佢.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

胡錦濤係我阿爺~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

從前有一個女仔, 佢講故事...佢話 "從前有一個女仔, 佢講故事...佢話從前有一個女仔, 佢講故事 : 佢話-從前有一個女仔, 佢講故事...佢話..........Zzzzzzzzzz