返回列表 發帖
有人做小丑俾我地睇, 我地唔笑人地會好失望架

我當初睇完佢個中氨毒的CASE果陣, 都有同一個問題, 就係個主人幾耐換一次個雀籠的報紙????

就算你有幾千萬, 整個金至尊當年的金廁所, 但你十分賤格, 次次痀完屎都唔沖水, 隔得無耐, 你行入去一樣會俾阿摩尼亞焗暈 ...
sodagreensimon 發表於 2009-8-20 00:05

我係祺福黨

E, 呢個咪係瑞士山區肺.......
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

E, 呢個咪係瑞士山區肺.......
sodagreensimon 發表於 2009-8-20 00:26

即係咩黎架

就此結束話題,留番29/8暢談.
小妹妹灰鸚

104# joankong

請睇鄭中基的【龍咁威】~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

sodagreensimon 發表於 2009-8-20 00:33

hehee~ 我諗起個情節, 而家笑緊

sodagreensimon 發表於 2009-8-20 00:33

吓∼∼
我有睇架,不過老人痴呆唔係好記得戲情

折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

吓∼∼
我有睇架,不過老人痴呆唔係好記得戲情
joankong 發表於 2009-8-20 00:36

咪講鄭中基,張達明同埋李燦琛三個人響度扮祈福黨lor…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

哇~ 你咁快搵到條片出黎既!!

60# YVONNE

我讀埋2010年就畢業, 跟手我都想讀返個MA~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

60# YVONNE

我讀埋2010年就畢業, 跟手我都想讀返個MA~~
sodagreensimon 發表於 2009-8-20 00:55

唔好引我啦!
我之前都想讀MA, 而家要供樓, 邊有閒$同閒時間,
等多三, 五, 七年(3+5+7)供完樓, 如果我仲有能力讀
我都去讀番個MA.
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

唔使揾食, 唔使照顧班大帝, 我都想讀返書..........

唔使揾食, 唔使照顧班大帝, 我都想讀返書..........
Louis 發表於 2009-8-20 01:20

你本身已經係一本鸚鵡天書~

畢左業, 唔洗趕PAPER, 唔洗响拉記訓, 唔洗做苦力抬住D書四維走,
唔洗交學費.....
但我又好想繼續讀....
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

你本身已經係一本鸚鵡天書~
J-son 發表於 2009-8-20 01:25

越睇得多書, 越覺得自己知識有限......

我好記得我响CU第一堂, 教授同我地講,
讀U唔係話你識幾多野, 而係俾自己知道自己有幾貧乏

我都好懷念以前趕PAPER時,瞓拉巴的情況。。。

就算而家,我都覺得自己本科的知識仲未夠,但係我又信莊子的「生也有涯,而知也無涯,以有涯隨無涯,殆矣」,好矛盾讀個MA的錢夠買一隻猶長、一隻混金再加一隻金頭凱克∼∼∼
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

隔離台真係好笑過Joke谷...
要介紹D  Joke 友過去先得