返回列表 發帖
繁殖都要俾咁多玩具佢咩, 會唔會分心架?
唔須要巢箱嗎? 無咩氣氛咁呵.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

我估呢兩隻都係暫時住客, 兩隻都唔同品種...
Louis 發表於 2009-8-18 22:12

哥芬氏 唔係屬於葵花咩?
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

唔係暫時住客,真係橙葵同戈芬氏!
因好忙好忙未有時間裝巢箱,所以俾d玩具佢地+:笑裡藏刀淚奔=+:
Hugo 發表於 2009-8-18 22:38

明白晒, 釘橋.

無錯∼百花齊放∼此終對消費者百利而無一害∼
試想想∼玻璃纖維廠卅鋼鐵廠卅納米製造廠卅都有興趣做鸚鵡籠∼你地話幾好∼
到時有好多質料鸚鵡籠∼點選擇都得∼唔喜歡可以用番鋼企架都得∼
只對業內人士有影響∼( ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-19 12:38

咁叫納米製造廠用鋼鐵做玻璃纖維籠咪得囉

咁你咪即係研究生
cash 發表於 2009-8-19 16:48

俾人研究o個個?

其實事件好簡單∼自己覺得唔好∼就唔好買咪得囉∼唯一解釋只係自己覺得非常好∼又做唔到∼先會咁∼
冇其他解釋方法∼
我15歲入行∼果時都唔知道會做鸚鵡樹主席架∼早知做木工啦∼
大家唔洗針嚼膠箱好與壞∼ ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-19 17:02

做木工好呀, 我第一個幫襯你DIY個棺材呀.

原來無端端變左蠢人喎!
睇黎都要同阿媽傾下, 減d家用, 留番d$$再進修,
兩個Degree真係唔夠用, 會俾人話蠢,  
下次讀Master定讀另一個Degree好呢?
YVONNE 發表於 2009-8-19 20:46

下次讀Faster再讀加一個Deep V好D

唏! 我都等緊人告但等極都等唔到
我同我老婆都唔係同一類人, 佢就鬼咁(限), 我就鬼咁大洗.

我唔識英文~有無人幫我~我唔明65樓講咩~
CARMEN-LUI 發表於 2009-8-19 22:24

我唔識中文~有無人幫我~我只明65樓講咩, 哈哈
( 用唔到洋蔥頭)

佢話呢: 唔知道個籠內既空氣流唔流通, 不過就覺得個籠好難裝木企棍, 長期使用塑膠企棍對隻腳唔好, 用石屎棍太硬都對隻腳唔好, 籠入面應該裝木企棍.
Louis 發表於 2009-8-19 22:34

可唔可以用法文返翼一次.

唔使揾食, 唔使照顧班大帝, 我都想讀返書..........
Louis 發表於 2009-8-20 01:20

我都想讀個Buster 呀.
細個唔讀書, 大個個運輸.

我都好想念大學時生活~當年在香港大學任職文學教授~唔係美國總統請我去哈佛大學教~我都唔會離開香港~
好彩去到美國~先有機會到美國太空總署任職署長幾年~(今日先知原來網上講野唔洗負責)
所以大家唔洗咁認真啦 ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-20 11:20

奧巴馬參選都係我叫佢去的, 佢而家民望底左就係因為我呢排唔得閑比意見佢.

漁民漢係我細佬.