返回列表 發帖

十九區巡迴晒雀之荃灣區【城門谷公園】

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

好靓的雀雀
我的太陽叫傻B

對凱克係邊果嫁?好BB,未換毛!

第一張相係咩葵花?

第一張相係咩葵花?
jeffleelm 發表於 2009-8-17 00:48

應該係Pinky公主呀~haha

對凱克係邊果嫁?好BB,未換毛!
sonic 發表於 2009-8-17 00:13

一隻係我一隻係街坊二號paladin架~
佢地兩隻開始見面冇幾耐就不停玩斷背係咁互kiss
後尾小卡比想加入都即刻比佢地趕走

louis今次冇帶黑蚊蚊出去咩~~?
香港唔係得18區咋咩 ._.?

黑蚊蚊黑色好吸熱, 平時晌屋企門口曬15分鐘, 已經熱到鬆起d毛散熱, 如果下晝帶出街, 驚會餉行街箱入面中暑.

飛鸚既年代香港係有19區嫁.

haha~ 咁少左果個係咩區黎ga?

1小左邊區呀~?
2張學友都係參加19區歌唱大賽啦~我咪以為香港有19區囉~
3有幾多區係常識問題~我真係冇乜常識~

好似以前旺角係一區, 油尖係一區, 之後合併左.

pinky好靚女~~好鐘意佢頭頂d毛

梅頭 發表於 2009-8-17 11:19

中意我下次剪晒落黎送俾你丫~

梅頭 發表於 2009-8-17 11:19

不過呢個小公主好細膽, 又刁蠻呢, 出親街都要痴到實.

不過好驚佢走失~見過佢飛走好多次~飛得好叻~次次都好彩捉到條繩~
如果飛走都唔知點算~

你講到咁明顯,第日pinky少左條頂毛都入你數
同埋剪左就唔靚女 如果係自然掉落黎我多多都要~haha~

LOUIS已經儲存起晒佢D頂毛~因為好多人要~
我就自己拔算啦~

出街都痴到實先可愛呀~
自從上次bbq摸過佢之後,就好耐冇見啦~

我用唔到引用既

第一張相係咩葵花?
jeffleelm 發表於 17-8-2009 00:48

如果你指第ニ個POST第一張,
佢係好靚 "朱冠"葵花, 又稱摩鹿加葵花.
ONON