返回列表 發帖

愈夜愈好"R"

深夜了, 夜闌人靜, 每晚要"R" 過先安心. 比條片你睇

[youtube]cFnhnzNpiC0[/youtube]
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

死啦上吾到
亞馬遜藍頭  金莎

死啦上吾到
金莎朱古力 發表於 25-8-2009 09:12 PM

http://www.youtube.com/watch?v=cFnhnzNpiC0
亞馬遜藍頭  金莎

等我幫你試吓啦~

[youtube]cFnhnzNpiC0[/youtube]

好爹呀.........

嘩!佢好享受喎,不過如果唔同佢R,佢會點呀?

好乖呀 點樣教到佢唔洗用手或者木黎付住黎轉身 我戈隻小櫻死都拉住我隻手先唔驚

嘩! 嗲到吖~ 俾佢電暈呀!

幫你編輯好在第一貼~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

金沙: 想請問你上次去大陸睇鸚鵡的係咩地方, 呢個星期會返廠在星鐵鵬下食麻辣邊爐, 順便去睇睇.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

金沙: 想請問你上次去大陸睇鸚鵡的係咩地方, 呢個星期會返廠在星鐵鵬下食麻辣邊爐, 順便去睇睇.
天奴 發表於 25-8-2009 09:50 PM

我地上次同主席到廣州, 花地灣- 無記錯的話, 但唔係好多品種.
但現在廣州天氣熱死人, 小心
亞馬遜藍頭  金莎

我地上次同主席到廣州, 花地灣- 無記錯的話, 但唔係好多品種.
但現在廣州天氣熱死人, 小心
金莎朱古力 發表於 2009-8-25 22:10

唔係呢度呵, 好似在中山過d, 像是一個公園的.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

好c服咁bor~
周氏鸚鵡家
http://hk.myblog.yahoo.com/candysinyi

好乖呀 點樣教到佢唔洗用手或者木黎付住黎轉身 我戈隻小櫻死都拉住我隻手先唔驚
zero322 發表於 25-8-2009 09:35 PM

同佢friend之後, 先乖乖比你"舞" . 到時你想點都得,
亞馬遜藍頭  金莎

嘩!佢好享受喎,不過如果唔同佢R,佢會點呀?
agnes283 發表於 25-8-2009 09:24 PM

見佢好enjoy, 我都唔忍不住"R" 佢. 灰鸚好多白粉
亞馬遜藍頭  金莎

好乖喎!
我都係每晚都要"R",
屋企隻隻都"R"得, 唯獨BB唔俾我"R"
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

唔係呢度呵, 好似在中山過d, 像是一個公園的.
天奴 發表於 25-8-2009 10:12 PM

死啦, 年紀大唔記得呀老細
亞馬遜藍頭  金莎

小英都會畀我'R',不過你隻叻些,自己瞓籠頂
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

拖肥舒服到暈咗
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

拖肥好enjoy好乖呀