返回列表 發帖

貝兒都識錫錫啦!

email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

貝兒好得意呀~~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

扔出去o個下好過癮

唔夠喉呀,拍多幾個片啦

嘩!!你屋企好乾淨, 阿仙返左黎係唔同的.............
By Perry's mom
我個仔Perry

毒得好緊要, 攪到個個都想養返隻lb......

嘩!!你屋企好乾淨, 阿仙返左黎係唔同的.............
By Perry's mom
lawrence 發表於 2009-8-25 23:14

嗰日啤梨收到阿仙番到香港個電話,
開心過中六合彩, 琛仔都好興奮,
一個好工人幾緊要呢!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

我地個窗門都同主席一樣有個網, 唔怕走雀
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

你個客廳都好長!唔怪得可以做鸚鵡謝酒店!

你個客廳都好長!唔怪得可以做鸚鵡謝酒店!
sonic 發表於 2009-8-25 23:47

係呀! 個廳較大, 但房就細小點, 都幾實用ar,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

扔出去o個下好過癮
hoysiu 發表於 2009-8-25 23:12

佢好鍾意咁玩~~~~

毒得好緊要, 攪到個個都想養返隻lb......
carolee 發表於 2009-8-25 23:15

其實真係幾毒ar ~~~~~
希望 大M 睇唔倒啦~~~

有大M嫂牌超級防毒軟件,
大M只能夠講一句, 時運高, 睇唔到
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

貝兒好Q呀

好鍾意掉果下...

毒毒地姐,遲D撓場一週後飛回你身,就會無比劇毒喇.

1佢見到個鏡頭反常呀~平時一掉佢出去~第一時間飛番隻手上面架~
2佢好喜歡玩變態遊戲~如果你玩得斯文~佢兩野就飛走唔玩~但玩得變態就成日要求再來一次~
3喜歡人捏住佢個頭~或成隻捉實~最好越大力越好~兩隻手按到佢實~佢會無比興奮~
4其他人要捉佢~難過登天~根本捉十日都捉唔到~而我一叫就即刻飛上手~任玩唔嬲~
5仲有好多野玩~不過唔咁影~費事俾人話咋~

1佢見到個鏡頭反常呀~平時一掉佢出去~第一時間飛番隻手上面架~
2佢好喜歡玩變態遊戲~如果你玩得斯文~佢兩野就飛走唔玩~但玩得變態就成日要求再來一次~
3喜歡人捏住佢個頭~或成隻捉實~最好越大力越好~兩隻手按到佢實 ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-26 10:39

禁就毒發身亡喇..........

佢會自願爬入我掌心~要求用力掉佢出去~如果我縮開隻手~佢會追入去~