返回列表 發帖

Jacky與菲菲 ( Video)

http://www.youtube.com/watch?v=swauX6gvYpg

[youtube]swauX6gvYpg[/youtube]

佢塞個頭入woofer度好搞笑~

Jacky 真係 GOOD BOY~~ 好乖仔呀

swauX6gvYpg

佢塞個頭入woofer度好搞笑~
J-son 發表於 2009-8-27 19:19

唔該晒幫我整條片出來,唔明點解我整唔到.

唔該晒幫我整條片出來,唔明點解我整唔到.
Jacky 發表於 2009-8-27 19:25

唔使客氣, click toolbar上面個YouTube icon, 跟住係"請input影片ID"內打入=後面既英文字

http://www.youtube.com/watch?v=swauX6gvYpg
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Jacky一no佢,佢就唔再咬,真乖~
菲菲好可愛丫~想同佢玩但又唔敢?

唔使客氣, click toolbar上有個YouTube icon, 跟住係"請input影片ID"內打入=後面既英文字

J-son 發表於 2009-8-27 19:36

明白晒...

Jacky一no佢,佢就唔再咬,真乖~
菲菲好可愛丫~想同佢玩但又唔敢?
MANDYLEAD 發表於 2009-8-27 19:42

菲菲被Jacky咬過隻手指仔,所以佢唔敢太放肆. 都要俾佢知道下,因為之前成日抆Jacky條尾,宜家唔敢啦!

jacky同菲菲都好可愛阿
jacky真係好聽話阿~

Jacky 好乖, 完全明白 "NO" 字. 仲會望吓你.

佢咁乖, 會好易教.

菲菲就直頭殺死人
一位乖乖小幫手
ONON

點解佢地講英文嘅

點解佢地講英文嘅
markchu 發表於 2009-8-27 22:12

好抱歉...因為佢從細就由講英文的工人照顧,所以到宜家雖然我地好想佢可以講中文,但佢暫時都係未識,到佢大D應該會識架啦.

菲菲好乖喎!
Jacky教得聽真叫人羨慕,
我屋企幾隻教我做野就有份
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

菲菲好乖喎!
Jacky教得聽真叫人羨慕,
我屋企幾隻教我做野就有份
YVONNE 發表於 2009-8-27 22:28

我得一隻,容易過你屋企幾隻好多架. 你有五枝火柴頭,雖然唔容易,但就一定好熱鬧!

佢都好明白"NO"就要停~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我屋企都只有三隻咋

Jacky 好乖, 完全明白 "NO" 字. 仲會望吓你.

佢咁乖, 會好易教.

菲菲就直頭殺死人
一位乖乖小幫手
OnOn 發表於 2009-8-27 20:56

我都希望可以教到好似你D雀雀禁醒啊

jacky同菲菲都好可愛呀! jacky88掛掛咁好攪笑!

jacky好乖呀,一叫"no~~~~~~~~~~~~~~~"就識停
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

佢地真係好可愛
我比十個
十個
同十個