返回列表 發帖
唔飲醉就係~
風中飛鸚 發表於 2009-8-28 12:59

有幾何有系醉呀!正所謂眾人皆醒我獨醉,咁先可以參透世情嘛

你得開始時半小時唔醉~其他時間開始遊離狀態啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你得開始時半小時唔醉~其他時間開始遊離狀態啦~
風中飛鸚 發表於 2009-8-28 16:22

原來大廚鍾意摸住酒杯底來做人,酒品如何? 會唔會一醉就開始唱歌架? 我就會立即睡覺.

基本上唔會攪事,最多都系詞不達意,最後無言,靜哂,應該算系好品,暫時系樹樹好似冇發酒癲嘅會友

基本上唔會攪事,最多都系詞不達意,最後無言,靜哂,應該算系好品,暫時系樹樹好似冇發酒癲嘅會友
duncan 發表於 2009-8-28 17:15

好斯文. 我見過最厲害的酒後現真身的反而係女士. 不過我覺得飲左酒之後的對話反而會好真而且會好好笑!

唔單止詞不達意~仲不斷重複又重複自己講過d野~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

酒後吐真言呀嘛,但我最怕斷片,卽系第二朝失憶!講過D咩都冇印像.

酒後吐真言呀嘛,但我最怕斷片,卽系第二朝失憶!講過D咩都冇印像.
duncan 發表於 2009-8-28 17:26

好似上次借左我3萬元咁?忘記晒?

長時間在船上有冇暈船浪  
郵船感覺應該很好
我好怕暈船浪,香港搭一陣都怕
恐怕到老都享受唔到個份寧靜
shairley 發表於 2009-8-28 01:54

祗有水流,没有波浪,船速頗快,但極之穩定、好像電車在直路行駛一樣

好似上次借左我3萬元咁?忘記晒?
風中飛鸚 發表於 2009-8-28 17:38

哈哈哈...笑左...肥佬真搞鬼!

on on主持緊向世界出发,不過講句真呀!讀萬卷書不如行萬里路,去多D旅遊,真系大開眼界.獲益良多
duncan 發表於 28-8-2009 12:31

係呀! 讀萬卷書不如行萬里路,去多D旅遊,真系大開眼界.獲益良多.

去之前, 唔明點解三峽大霸工程攪到咁麻煩,  點解要攪?  去完後, 完全明白.  中國攪大工程真有一手.
ONON

係呀! 讀萬卷書不如行萬里路,去多D旅遊,真系大開眼界.獲益良多.

去之前, 唔明點解三峽大霸工程攪到咁麻煩,  點解要攪?  去完後, 完全明白.  中國攪大工程真有一手.
OnOn 發表於 2009-8-28 21:49

極權下、又有錢就得,中國D科學家,又其是數學家,不嬲都利害架,
但在国內的,常不被国際認同.(仲有間碟買回來呢)