返回列表 發帖

DIY亞膠力企架

廢棄物品再用: DIY有形透明亞膠力企架
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

好正喎~ 底座係咪屎隔來架?
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

好靚~
你有工具,可以自己造,真令人羨慕~

好靚~
你有工具,可以自己造,真令人羨慕~
kaka0304 發表於 2009-8-30 18:17

我有工具冇材料/  \
d亞加力膠邊到有得買?

非常實用又環保.
ONON

很有心思
我的藍頭亞馬遜囝囝-歡歡(2008卅11卅19)

好正
我的太陽叫傻B

有創意

係(飛鸚牌)屎隔底座加4個wheel, 工具唔多, 亞加力我在大陸買.
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。

亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

電喎, 簡直係某得等呀.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

好靚呀!

好靚喎!
我都响雀街買左件亞加力膠鸚鵡用品,
係超小型LB行街箱,
飛鸚幫我講下價, 能記贈送飲品之餘,
仲即刻俾個九折我添!
$200有找, 飛鸚話訂造的話, 料錢都未夠呀!
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

十個掂

好靚喎!
我都响雀街買左件亞加力膠鸚鵡用品,
係超小型LB行街箱,
飛鸚幫我講下價, 能記贈送飲品之餘,
仲即刻俾個九折我添!
$200有找, 飛鸚話訂造的話, 料錢都未夠呀!
YVONNE 發表於 2009-8-30 23:15

其實唔駛飛鸚出馬都可以攞到個"電視框",
因為我上次買既時候,
老闆自動波比個"電視框"我!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

其實唔駛飛鸚出馬都可以攞到個"電視框",
因為我上次買既時候,
老闆自動波比個"電視框"我!
mmchu 發表於 2009-8-31 00:13

係咩??
唔通我個樣老襯d
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

好正喎!搞到我都想整番個比我隻大口仔。

好正喎!搞到我都想整番個比我隻大口仔。
agnes283 發表於 2009-8-31 01:12

好呀! 你有無屎隔底座唔要??? 有我幫可你做個

好呀! 你有無屎隔底座唔要??? 有我幫可你做個
大M 發表於 2009-8-31 02:12

0靚仔~搶生意~整個罪名俾你丫啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909