返回列表 發帖

Louis遊鳥團之 - 晚餐

其實呢篇同鸚鵡無冇關係,純粹答應了lowbchu要同大家分享
(並無推廣成份)

尋日上左堂充實既生態自然學
Thanks Louis and lowbchu x 2!

義助上圈 (請問點樣直接post係度睇??)
http://www.youtube.com/watch?v=Zj2PhIEg77Q

春園街個間鵝店??
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

吓D鸚鵡变咗燒鵝

2# mmchu

Bingo!

咁甜品呢?邊間食?
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

2# mmchu

Bingo!
clymcm 發表於 7/9/2009 16:30

我好鐘意吃佢D鵝腸/鵝肝,不過有時是鴨腸.

5# mmchu

本來想去"大涼8記",不過去到發現鋪名轉左
個間好似叫...妹記 / 肥妹 / 媽記 / 肥媽.....? 唔記得~

點解忌廉上圈甘乖既
我果隻成日爭扎

點解忌廉上圈甘乖既
我果隻成日爭扎
kaka0304 發表於 2009-9-7 16:54

ahhaha~ kaka 讚你隻"生猛游水龍蝦" 乖啊lowbchu~~

不過影相又真係優雅d wor

Mandy Mandy好多謝你呀, 真係幫我做記錄, d 相影得好好呀~~~
小忌廉其實平時好乖架~~ (你一伸隻手指一定咬住唔放)
louis 上圈時我都係用會長個招~ '唔好呀 唔好蝦我小忌廉呀'~~但由於現場太嘈~小忌廉接收唔到, 依舊當我係兇手

10# lowbchu

haha~
如果你同意, 我可以post條"上圈片"上黎, 我拍左

好呀好呀~~~唔該晒你呀~ 可以俾多D人知道louis係幾咁細心+好人哦

幾時都話louis是樹樹寶寶, 大家都見識到吧!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

小忌廉對眼好大, 好可愛阿

多謝~~ 遇到忌lim真係好好彩, 而家雀街D LB 好多都有眼病, 一係就打到傷晒
能記有隻淺oliver色仲大眼哦~ 直頭成隻玩具咁,
係呢, 你打算買咩雀雀呀??

一張是豬頭糭?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

多謝~~ 遇到忌lim真係好好彩, 而家雀街D LB 好多都有眼病, 一係就打到傷晒
能記有隻淺oliver色仲大眼哦~ 直頭成隻玩具咁,
係呢, 你打算買咩雀雀呀??
lowbchu 發表於 2009-9-8 00:29

首選緊係老笠啦~
(除左老love之外媽咪99%都band曬了.. )

一張是豬頭糭?
風中飛鸚 發表於 2009-9-8 00:46

YEAH. 食過?

好呀好呀~~~唔該晒你呀~ 可以俾多D人知道louis係幾咁細心+好人哦
lowbchu 發表於 2009-9-8 00:05

加左條片(link)啦, 係little cream相對上

灣仔xx店
月中係唔係真係有雀到?
louis會唔會去睇開箱?