返回列表 發帖

2009/09/27 九龍寨城公園 - 晒雀相

小弟獻醜喇~

好味到呢~~~~~ 眼都反白!

兇你!!

迷死我喇~~~

唔好嘈!!

用力咬~~ 咬~~~ 咬~~~~

老细! 食完喇~~ 比多粒丫~~~

好光滑~~個頭頂~~

外星怪獸襲地球!!!
當奴..如果你係以后只咬鏡頭唔咬毛..我即刻送支鏡比你!!!

嚇死人咩~~~~

大舊金!!!

Hay guy ! Look here ! Breakdance !!!

用眼神電死你!!!

睇下我個嘴嘴幾滑~~~

傻佬! 見你係咁影..开下比你影啦~~

四大護法!!!

GARU~~~~~~~~~~~

病左好多日...好在今日好番好多.可以出黎睇下大家o既寶貝..
我食藥食到喉龍疼..生"非之" 條脷又損晒..搞到口齒不清..同我傾過記o既唔好見怪
另外好高興又認識了一些新朋友~~

嘩, TEDDY, 你好快手呀~~

多謝你幫我GAru 仔影相, 仲要影得咁靚添~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

影得好靚, 今日真係大開眼介, 多謝分享左你地唧經驗. 葵花眼神好吸引.

你地d雀又令又乖,好羨慕

多謝分享~好高慶今日見到咁多新人~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

Teddy多謝你今日幫我阿Jack仔影相呀,今日我亦都好開心,因為係我第一次參加聚會,識到好多朋友or見到大家D寶貝,隻隻都好叻好乖,多謝哂各位同我分享雀經,Thank You

你地好幸福呀!
又可以曬雀
d相好靚, 而且最緊要係有效率,
唔洗等一年半載都未有相
我今日八點幾先收工
冇得玩
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

可以出黎食晚飯丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

D相影得好靚,好特別!

係囉, 今日主席為慶祝森仔做班長, 請哂我哋食飯, 一坐低就大叫要老虎班, 你知佢唔食魚架喇, 都要叫老虎班... 你話佢幾好呢.....

仲有每人一隻四頭鮑, 芝士焗龍蝦, 黃油蟹, 臨尾仲有杏汁燉燕窩做糖水, yvonne 你冇黎真係可惜呀~~~

折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

咁下次到你請番我啦~大家幫忙記實丫~

我都想upload相上黎,
但係我要d時間,
大家等下啦!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

係囉, 今日主席為慶祝森仔做班長, 請哂我哋食飯, 一坐低就大叫要老虎班, 你知佢唔食魚架喇, 都要叫老虎班... 你話佢幾好呢.....

仲有每人一隻四頭鮑, 芝士焗龍蝦, 黃油蟹, 臨尾仲有杏汁燉燕窩做糖水, yvonn ...
sodagreensimon 發表於 2009-9-28 00:13

最緊要既係仲要食足三個鐘添…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

可以出黎食晚飯丫~
風中飛鸚 發表於 2009-9-28 00:07

我星期日晚同就死嘅人唔係好大分別,
試想想由星期四下午到星期日晚, 要工作38小時,
之後除左自己張床, 好難有野吸引到自己
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

大家都好心急睇相
魚眼鏡幾得意

唔該晒Teddy
映到BB 兇阿Pearl既罪行出來
我同老公養左3隻雀
1隻大白 ~ pearl~死過翻生〔仔〕
2隻灰鸚 ~ 豆豆(女)~  BB(女)

今日有好多新人來玩, 食飯. manman唔好意思,掛住玩都無和你長談
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

真係唔該哂Teddy, Lufi 周身'Yuk' 你都影到佢咁靚
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

將 Donald 個頭罩換成銀色既鑊, 就可以將d陽光聚焦, 燒熟佢個頭......

將 Donald 個頭罩換成銀色既鑊, 就可以將d陽光聚焦, 燒熟佢個頭......
Louis 發表於 2009-9-28 01:23

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com